Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Ricardo Grigore, despre inițiativa suporterilor: ”Au făcut tot ce au putut, ar trebui să vină cineva potent financiar”







grigore gol




Suporterii dinamoviști au început să strângă bani din donații pentru a ajunge la suma de 180.000 de euro, necesară pentru obținerea licenței pentru sezonul următor. Ricardo Grigore aplaudă inițiativa suporterilor dar spune că obiectivul va fi greu de atins.


Fundașul speră ca un om de afaceri să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

”Majoritatea dintre ei și-au cumpărat abonament. E greu și pentru ei să strângă încă odată banii care s-au strâns până acum. Au făcut ce au putut, cred că ar trebui să vină cineva potent financiar”, a spus Grigore, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Grigore: ”E nevoie de mai mulți bani, nu doar 180.000 de euro”
Grigore nu ia în calcul falimentul clubului, cel mai ”negru” scenariu pentru dinamoviști: ”Mai sunt câteva săptămâni pentru licență. Unii jucători ar putea să-și depună memorii. Ar fi păcat să se întâmple cu Dinamo ce s-a întâmplat cu celelalte echipe de tradiție.

Mai rămăsese o lună, acum se fac trei. Sper că vom primi salariile, dar în primul rând sper să luăm licența. E cam delicată treaba.

Am înțeles că dacă vom avea banii de licență vom plăti licența și abia apoi să se plătească salarii. E nevoie de mai mulți bani, nu doar 180.000 de euro și trebuie să vină cineva potent financiar pentru că nu e de joacă”, a mai spus internaționalul U21.

De la anunțul făcut de Ionuț Negoiță, fanii s-au mobilizat, iar suma care s-a strâns depășește 14.000 de lei, potrivit platformei deschise de dinamoviști pentru donații.

Negoiță: ”Dacă nu vine cineva, clubul falimentează”
Ionuţ Negoiţă a anunţat că aşteaptă un cumpărător pentru Dinamo în următoarele zile, altfel clubul intră în faliment. Finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare a recunoscut că a primit oferte din toate părţile, dar niciuna concretă.

"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă.Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!," declarat Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii