Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Riccardo Piscitelli, la FCSB? Portarul a oferit răspunsul

 

 
Riccardo Piscitelli // Foto: Cristi Preda


Fostul portar al lui Dinamo, Riccardo Piscitelli, a oferit o primă reacţie, după ce au apărut informaţii privind o posibilă mutare a sa la rivalii de la FCSB.

Riccardo Piscitelli, la FCSB? Portarul a oferit răspunsul
Portarul italian a avut locul de titular asigurat până la venirea lui Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Riccardo Piscitelli a rămas tot mai des pe bancă, iar acesta şi-a reziliat contractul cu echipa din "Ştefan cel Mare".
Imediat după ce părţile s-au despărţit, au apărut informaţii conform cărora colegii săi au aflat că portarul ar urma să ajungă la FCSB, unde sunt deja Andrei Vlad, Toma Niga şi Mihai Udrea. 
Totuşi, Riccardo Piscitelli a reacţionat şi a răspuns acestei informaţii pe pagina personala de Instagram: ”Vă mulţumesc pentru toate mesajele, apreciez enorm. Vreau să vă transmit foarte clar că nu există contacte cu vreo altă echipă din România”, a anunţat portarul italian.

 
Goalkeeperul din Italia n-a mai jucat în ultimele partide pentru "câini", iar acum a plecat pe uşa din dos de la club roş-alb, după ce locul său în poartă a fost luat de Cătălin Straton, cel care a avut câteva intervenţii salvatoare. În aceste condiţii, Adrian Mihalcea l-a răsplătit pe Straton cu un loc de titular. 
Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.
27 de meciuri a jucat italianul la Dinamo în acest sezon. 




sursa foto: gsp.ro

Comentarii