Post Top Ad


Riccardo Piscitelli, la FCSB? Portarul a oferit răspunsul

 

 
Riccardo Piscitelli // Foto: Cristi Preda


Fostul portar al lui Dinamo, Riccardo Piscitelli, a oferit o primă reacţie, după ce au apărut informaţii privind o posibilă mutare a sa la rivalii de la FCSB.

Riccardo Piscitelli, la FCSB? Portarul a oferit răspunsul
Portarul italian a avut locul de titular asigurat până la venirea lui Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Riccardo Piscitelli a rămas tot mai des pe bancă, iar acesta şi-a reziliat contractul cu echipa din "Ştefan cel Mare".
Imediat după ce părţile s-au despărţit, au apărut informaţii conform cărora colegii săi au aflat că portarul ar urma să ajungă la FCSB, unde sunt deja Andrei Vlad, Toma Niga şi Mihai Udrea. 
Totuşi, Riccardo Piscitelli a reacţionat şi a răspuns acestei informaţii pe pagina personala de Instagram: ”Vă mulţumesc pentru toate mesajele, apreciez enorm. Vreau să vă transmit foarte clar că nu există contacte cu vreo altă echipă din România”, a anunţat portarul italian.

 
Goalkeeperul din Italia n-a mai jucat în ultimele partide pentru "câini", iar acum a plecat pe uşa din dos de la club roş-alb, după ce locul său în poartă a fost luat de Cătălin Straton, cel care a avut câteva intervenţii salvatoare. În aceste condiţii, Adrian Mihalcea l-a răsplătit pe Straton cu un loc de titular. 
Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.
27 de meciuri a jucat italianul la Dinamo în acest sezon. 
sursa foto: gsp.ro

Comentarii