Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Impreuna suntem mai puternici!

 


Impreuna suntem mai puternici



Sunt ani multi de cand ma consider fan de sange al acestei mari echipe, adica de vreo 47 de ani. Am fost martorul ocular al multor momente istorice, unele traite pe viu, de exemplu victoria impotriva lui Inter Milano cu 3-2, cand am plecat de la Constanta cu trenul si evident chiuleam de la scoala ca sa fiu pe stadion. Ajungeam acasa la Constanta seara tarziu, stiind foarte bine ce avea sa urmeze: scandal , cafteala de la taica-meu si pedeapsa cuvenita, dar nu-mi pasa, eram fericit pentru ca am vazut echipa lui DINAMO. 


Asta ma facea fericit. Nu vreau sa spun ca sunt mai mare Dinamovist ca altii, ori ca am mai multe drepturi decat alti Dinamovisti, fiecare dintre noi are propriile trairi si sentimente. Vreau doar sa spun ca DINAMO nu este doar un nume, o echipa, niste culori. DINAMO este un fenomen social,  suflet, sentimente, trairi, bucurie, patima si din pacate uneori tristete. Asta este, ne-am asumat-o si basta, nu trebuie sa ne para rau.


 Acum, dupa multi ani ,vad ca se intampla ceva bine la Dinamo, lucrurile evolueaza in bine, cu siguranta vom avea din nou motive de bucurie si satisfactie. Mereu am crezut ca suporterii lui Dinamo sunt speciali, ceva aparte in fotbalul romanesc dar vad aproape zilnic comentarii care nu-si au rostul, comentarii care nu fac altceva decat sa induca nesiguranta si nelinistea. Nu vreau sa judec pe nimeni, nu am acest drept, dar cred ca trebuie mai mult sa incurajam si mai putin sa criticam. Dinamo a trait si va trai prin noi. Jucatorii, antrenorii, patronii vin si pleaca, asa e viata ,dar NOI vom fi mereu. Noi trebuie ACUM sa fim mai uniti ca niciodata si sa sustinem acest proiect din tot sufletul, ACUM este momentul cand echipa are nevoie de noi.



 Caracterele adevarate se vad la greu. Cand echipa joaca si castiga cu 4-0 fiecare meci nici nu are nevoie de suporteri. Ei au nevoie de noi atunci cand le este GREU. ACUM trebuie sa-i sustinem si sa-i incurajam, ACUM este nevoie de noi, sa fim aproape de ei si sa ne simta ca NOI suntem langa ei, ca nu sunt singuri si ca sute de mii de Dinamovisti vor fi langa ei tot timpul. Comentarii gen "Contra pleaca" sau Contra lasa-ne" etc nu isi au rostul si nu aduc nimic bun. Orice inceput este greu, cu atat mai mult cu cat si arbitrajele sunt ostile, dar asta este o chestie concertata, dirijata de cei care au pus mana pe frf, liga, cca si au violat fotbalul romanesc de ani buni cu sprijinul presei sportive.



 Pai noi ce facem ? Le dam satisfactie acestor nemernici? Ei asta vor.   Trebuie sa fim uniti, alaturi de echipa si conducere si sa le aratam jigodiilor ca un MIT numit DINAMO nu poate fi distrus doar pentru ca vor ei, mai trebuie sa vrem si noi, doar ca noi nu vrem, pentru ca DINAMO SUNTEM NOI. Haideti sa fim uniti si sa fim pozitivi, sa construim nu sa daramam, sa nu facem nunta dupa victorie si parastas dupa infrangere. Haideti sa le lasam mostenire urmatoatoarelor generatii de Dinamovisti Legenda adevarata si pura, nascuta din iubirea curata a mii si mii de suflete. Haideti sa punem umarul pentru ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa umplem stadionul la un meci cu Inter, Hamburg sau Liverpool si sa se auda tare, pana in Pipera cum tot stadionul striga: DINAMO!

Te iubesc Dinamo, oriunde ai fi!!!



Articol scris de: Dorin Marian

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu