Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul transmis de Manchester City lui Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo

 

Mesajul transmis de Manchester City lui Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo


Aleix Garcia (23 de ani), cel mai important transfer efectuat de Dinamo în perioada de mercato tocmai încheiată, a avut parte de un mesaj de rămas bun din partea lui Manchester City, fostul său club.


„Îi urăm tot ce e mai bun lui Aleix, care a fost transferat definitiv de Dinamo București”, este mesajul postat de englezi pe Twitter. Aceștia au avut cuvinte frumoase pentru spaniol și pe siteul oficial: „Toată lumea de la City dorește să îi ureze lui Aleix tot ce e mai bun în această nouă aventură a sa”.


La rândul lor, fanii „cetățenilor” au reacționat pozitiv după ce spaniolul a semnat cu Dinamo, adresându-i cuvinte frumoase noului „câine roșu”: „Mult succes Aleix, îmi pare rău că nu a mers cum trebuie aici, toate cele bune pentru viitor” sau „Ne vei lipsi, Aleix. Mult noroc!”.


3.2 milioane de euro

este cota de piață a lui Aleix Garcia, potrivit Transfermarkt.com


9 meciuri

a adunat Aleix la Manchester City, reușind să marcheze un gol


La ce vă puteți aștepta de la mine? Sunt genul de jucător care dă totul pe teren, sunt un jucător care știe că suporterii sunt foarte importanți pentru o echipă, pentru fotbaliști, în general. Fanii trebuie să știe că sunt un tip de caracter - Aleix Garcia, Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii