Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mesajul transmis de Manchester City lui Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo

 

Mesajul transmis de Manchester City lui Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo


Aleix Garcia (23 de ani), cel mai important transfer efectuat de Dinamo în perioada de mercato tocmai încheiată, a avut parte de un mesaj de rămas bun din partea lui Manchester City, fostul său club.


„Îi urăm tot ce e mai bun lui Aleix, care a fost transferat definitiv de Dinamo București”, este mesajul postat de englezi pe Twitter. Aceștia au avut cuvinte frumoase pentru spaniol și pe siteul oficial: „Toată lumea de la City dorește să îi ureze lui Aleix tot ce e mai bun în această nouă aventură a sa”.


La rândul lor, fanii „cetățenilor” au reacționat pozitiv după ce spaniolul a semnat cu Dinamo, adresându-i cuvinte frumoase noului „câine roșu”: „Mult succes Aleix, îmi pare rău că nu a mers cum trebuie aici, toate cele bune pentru viitor” sau „Ne vei lipsi, Aleix. Mult noroc!”.


3.2 milioane de euro

este cota de piață a lui Aleix Garcia, potrivit Transfermarkt.com


9 meciuri

a adunat Aleix la Manchester City, reușind să marcheze un gol


La ce vă puteți aștepta de la mine? Sunt genul de jucător care dă totul pe teren, sunt un jucător care știe că suporterii sunt foarte importanți pentru o echipă, pentru fotbaliști, în general. Fanii trebuie să știe că sunt un tip de caracter - Aleix Garcia, Dinamosursa: gsp.ro

Comentarii