Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Paul Anton, salariu uriaș la Dinamo

 Transferul lui Paun Anton (29 de ani) la Dinamo este iminent. Mijlocașul central urmează a fi prezentat astăzi de către clubul alb-roșu, care i-ar oferi cel mai mare salariu din Liga 1.


Dănuț Lupu, fost oficial și fotbalist la Dinamo, a dezvăluit faptul că Anton va avea un salariu lunar de 35.000 euro. În acest caz, mijlocașul ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din campionatul României, depășindu-l pe Borja Valle, remunerat de Dinamo cu 33.000 euro / lună.


Dănuț Lupu: „De unde plătești banii ăștia?”

„Paul Anton vine la Dinamo… la 35.000 de euro pe lună, îl felicit! Din ce știu eu atât ia. De ce ne mirăm? Poate să-i propună și 50.000 de euro lunar, dar de unde plătești banii ăștia? Jucătorii români nu fac scandal, trece timpul, dar vine timpul să plătești salariile fotbaliștilor străini și ce faci atunci? Ce, le e greu să urce în avion și să plece? Cum să am încredere, când ei nu plăteau salarii de 2.000 de lei?!”, a declarat Lupu pentru Prosport.


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo (2015-2017), marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


sursa: gsp.ro

Comentarii