Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Paul Anton, salariu uriaș la Dinamo

 



Transferul lui Paun Anton (29 de ani) la Dinamo este iminent. Mijlocașul central urmează a fi prezentat astăzi de către clubul alb-roșu, care i-ar oferi cel mai mare salariu din Liga 1.


Dănuț Lupu, fost oficial și fotbalist la Dinamo, a dezvăluit faptul că Anton va avea un salariu lunar de 35.000 euro. În acest caz, mijlocașul ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din campionatul României, depășindu-l pe Borja Valle, remunerat de Dinamo cu 33.000 euro / lună.


Dănuț Lupu: „De unde plătești banii ăștia?”

„Paul Anton vine la Dinamo… la 35.000 de euro pe lună, îl felicit! Din ce știu eu atât ia. De ce ne mirăm? Poate să-i propună și 50.000 de euro lunar, dar de unde plătești banii ăștia? Jucătorii români nu fac scandal, trece timpul, dar vine timpul să plătești salariile fotbaliștilor străini și ce faci atunci? Ce, le e greu să urce în avion și să plece? Cum să am încredere, când ei nu plăteau salarii de 2.000 de lei?!”, a declarat Lupu pentru Prosport.


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo (2015-2017), marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


sursa: gsp.ro

Comentarii