Post Top Ad


Dinamo putea sa fie exact cum a fost înainte

 


Dinamo nu mai sta pe gânduri și vrea sa se întărească în atac cu un fotbalist venit de la o echipa din Franța. 

Conducerea dinamovista a ajuns la un acord cu atacantul Desire Segbe Azankpo (28 de ani). Dinamo încerca în aceste momente sa-i întărească lotul și sa aducă jucători pe posturilor deficitare. Unul dintre aceasta este postul de atacant. 

Conducerea Dinamovista a ajuns la un acord pentru împrumutul fotbalistului Desire Segbe Azankpo, conform Fanatik 

Atacantul vine împrumut de la  Dunkerque,  Ligue 2 franceza.

Fotbalistul are 1,80 m și a activat la 10 echipe de fotbal, printre care amintim: Génération Foot, Épinal si Villefranche. Jucătorul valorează în acest moment 450.000 de euro, conform transfermarkt.com. 

Flavius Stoican pus la zid de către Marius Tucă

Marius Tucă nu mai are încredere în Flavius Stoican  mai ales după ce acesta a pierdut în fata lui FCSB și spune ca antrenorul dinamovist nici nu ar trebui sa comenteze acum ci după vreo luna sau doua. Tucă spune ca nu mai interesează pe nimeni ce a spus Stoican dupa ce a pierdut meciul cu FCSB, sau poate doar pe fanii dinamovisti,  a spus Marius Tucă, la ProSport Live.


 Marius Niculae a vrut să unească CS și FC Dinamo, dar a fost refuzat de un membru DDB

Marius Niculae în prezent angajat al CS Dinamo,  a declarat cum ar fi vrut să unească cele două echipe, CS Dinamo și SC FC Dinamo 1948, la nivel de copii și juniori,.

"Eu am încercat să ne punem la masă, să facem un singur Dinamo. Să existe un singur Dinamo la nivel de copii și juniori de care să profite prima echipă. Interesul este comun. Am fost refuzați de un domn, care era acolo, la FC, la centrul de copii și juniori. El a spus atunci că CS Dinamo dorește să fure copiii," conform Playsport.ro

Marius Niculae spune ca Dinamo putea sa fie ca înainte. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a vrut sa încheie un parteneriat cu actualul Dinamo din Liga 1, sa preia satelitul din Liga a 3-a a lui Dinamo pentru a reduce conturile acelei echipe.

Marius Niculae a dat totuși de înțeles ca pe viitor este posibil un parteneriat  intre cele doua echipe. 

"Asa pe lista și pe imagini am văzut 200 de fotbaliști și puteam sa-i aducem a doua zi, dar nivelul lor nu ne ajuta. 

======================================

"Antoni Ivanov este un  băiat serios și este la 90% din capacitatea lui. El s-a prezentat la antrenamente cu un cucui în cap. Jonathan Rodriguez  poate sa compensase cu calitatea care o are în pase, poate sa dea cursivitate jocului, joaca fotbalul dintr-o singura atingere. 


Balthazar vine din liga a treia, un jucător care sta bine fizic, lovește bine mingea, are un caracter frumos, știe când greșește, a semnat pe un an jumătate, " a zis Flavius Stoican conform Playsport.ro


Comentarii