Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Ce acuze i se aduce conducerii dinamoviste: "M-am oferit de atâtea ori să pot să ajut. S-au ferit să apeleze la specialiști"



Transferul lui Dinamo, blocat la comisii

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF continuă să-l țină legat pe Christian Irobiso de Gaz Metan. Atacantul are deja un acord verbal cu Dinamo.

Irobiso a bătut palma cu Dinamo, dar mai trebuie să aștepte până să devină liber de contract. CNSL a amânat încă o dată pronunțarea în litigiul pe care îl are cu Gaz Metan, acum pentru 9 martie, potrivit GSP

De ce nu a rămas Christian Irobiso liber de contract! Greşeala făcută de atacantul Gazului

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece, însă a fost acordat un nou termen.

A făcut o greșeală în tot acest proces. Gaz Metan a făcut contestație pentru că jucătorul nu ar fi notificat clubul cu două săptămâni înainte de a depune memoriu pentru neplata salariilor. 

CSNL a stabilit un nou termen de judecată! 

Astfel, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a stabilit un nou termen pentru judecarea acestui caz. Astfel, atacantul nigerian rămâne legat pentru moment de Gaz Metan.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant, dar nu putem vorbi atâta timp cât este legitimat”

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso.

Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem.” Potrivit Fanatik  

 „Câinii” se lupta pentru al treilea sezon consecutiv pentru evitarea retrogradării.

Conducerea lui Dinamo, criticată că nu a apelat la ajutorul foștilor mari jucători ai clubului.

Ion Marin susține că ar fi fost dispus să dea o mână de ajutor la nevoie și deplânge că fanii nu au apelat la Cornel Dinu.

"Nu am mai primit niciun telefon de la Dinamo. De foarte mult timp nu sunt în contact cu nimeni. Îmi pare rău că un om ca Dinu Cornel este ținut departe de club. Este o mare greșeală. Dinamo avea nevoie de o minte limpede, cu spirit dinamovist. Nu știu dacă alți colegi de-ai mei au fost sunați ca să ajute clubul Dinamo. Din punctul meu de vedere, nu m-a căutat nimeni și nu am avut nicio discuție cu nimeni. M-am oferit de atâtea ori să pot să ajut și aș fi făcut-o cu mare plăcere.

Lotul de jucători nu putem să spunem că este unul foarte bun valoric pentru Dinamo. Ce mă bucură pe mine este că jucătorii care sunt acum încearcă și reușesc uneori să arate ca o echipă. Acest aspect ne-ar putea ajuta foarte mult în play-out și până la urmă la baraj. Barajul îl joci contra unei echipe bune de Liga 2.

Eu aș spera din tot sufletul să evităm barajul. Toate echipele se vor mobiliza la maxim pentru play-out. Este foarte greu să presupui că vei câștiga nu știu câte meciuri și vei ieși din zona aia incontrolabilă. Dacă ajungi să joci barajul, este un meci cu risc foarte ridicat.

Trăim niște vremuri… Eu pot să mai adaug un aspect la toate aceste lucruri. Îmi pare foarte rău că tot ce s-a organizat în cadrul cubului Dinamo…

 S-au ferit să apeleze la specialiști. Este foarte ușor să crezi că poți rezolva tu totul, dar uite că viața te pune puțin la colț și îți arată că nu este așa. Fără suporteri Dinamo nu mai era la ora actuală. Asta este foarte clar. Dar trebuie mai mult discernământ după părerea mea”, a spus Ion Marin la PlaySport Live.

Comentarii