Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Emoții pentru Dinamo! Mesaj ferm!

 
Dinamo ar putea întâlni Universitatea Cluj în barajul de promovare-retrogradare, iar ardelenii au anunțat că sunt hotărâți să revină în prima ligă chiar dacă vor fi nevoiți să înfrunte o echipă din primul eșalon.

„Ne dorim foarte mult să continuăm așa cum am început și vreau să vă spun că sunt mândru de băieți, pentru că le-am cerut două chestii: în primul rând seriozitate și după aceea responsabilitate și cred că acest lucru s-a văzut pe teren. Din punctul meu de vedere, începutul este exact cum ne-am așteptat și ne dorim să continuăm așa. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Știam ce mult înseamnă, știam că ne-a adus calificarea matematic în play-off. Ne-a reușit ceea ce ne doream. A fost o victorie meritată. Nu e vorba neapărat despre Dinamo (n.r. evitarea barajului cu Dinamo). Ne dorim să ajungem direct în prima ligă fără baraj. Dacă nu, nu ne este frică de nicio echipă de Liga 1, însă cu siguranță va fi greu.

Noi deja am creionat un buget pentru ce ar însemna dacă vom promova sau dacă, bineînțeles, din păcate, există și șansa să nu ajungem acolo. Dar avem ambele variante și eu sper că suntem pregătiți și vom fi pregătiți pentru ceea ce urmează. Ne mișcăm încontinuu, mai așteptăm oameni lângă noi și lucrurile încep să se concretizeze”, a declarat Andrei Cordoș în cadrul ProSport Live.


Transferul lui Dinamo, blocat la comisii

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF continuă să-l țină legat pe Christian Irobiso de Gaz Metan. Atacantul are deja un acord verbal cu Dinamo.

Irobiso a bătut palma cu Dinamo, dar mai trebuie să aștepte până să devină liber de contract. CNSL a amânat încă o dată pronunțarea în litigiul pe care îl are cu Gaz Metan, acum pentru 9 martie, potrivit GSP

De ce nu a rămas Christian Irobiso liber de contract! Greşeala făcută de atacantul Gazului

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece, însă a fost acordat un nou termen.

A făcut o greșeală în tot acest proces. Gaz Metan a făcut contestație pentru că jucătorul nu ar fi notificat clubul cu două săptămâni înainte de a depune memoriu pentru neplata salariilor. 

CSNL a stabilit un nou termen de judecată! 

Astfel, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a stabilit un nou termen pentru judecarea acestui caz. Astfel, atacantul nigerian rămâne legat pentru moment de Gaz Metan.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant, dar nu putem vorbi atâta timp cât este legitimat”

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso.

Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem.” Potrivit Fanatik  


Florin Prunea trage un semnal de alarmă după Dinamo – Sepsi

Totuși, fostul portar consideră că rezultatul era unul așteptat, având în vedere situația celor două echipe.

„Un rezultat normal, după o primă repriză care după mine a fost poate cea mai bună repriză după foarte mult timp pe care am văzut-o la Dinamo. După pauză, nu pot să îmi explic această cădere din punct de vedere fizic. 

Parcă s-a înclinat terenul într-o singură parte. În prima repriză, Dinamo a avut 3-4 situații clare de a mânca. Sigur, a venit greșeala lui Patriche care s-a revanșat și după a marcat. Dar prea mare diferența între prima repriză și a doua și nu înțeleg de ce. 

Ei trebuie să rămână cu ceea ce este bun. Mie mi-a plăcut prima repriză, dar așa o cădere ca în repriza a doua… Și nu am înțeles de ce”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Comentarii