Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea: „Copiii sunt OK, problema e la mine"- Cum vă omorâți timpul?
- Ne uităm la televizor, citim, dar încercăm să ocolim știrile negative, care sunt majoritare, fiindcă asta e realitatea. Doar la prânz ne informăm, cam atât. Nu e firesc să te încarci negativ, mai bine ne uităm la un film sau ascultăm muzică. Copiii rezistă mai bine, în timpul săptămânii e școala online, fetele noastre, avem două, stau în casă. Problema e la mine, simt că înnebunesc! Eram hiperactiv ca sportiv, e teribil să fiu legat în casă atâtea zile la rând. Statul cu familia e frumos, benefic, mai ales că niciodată n-am stat o lună de zile nonstop unul lângă altul, dar nu e ca și cum a fi într-o vacanță. Ceea ce e acum nu e o viață normală! Te simți ca într-o garnizoană, psihic tu știi că nu ești liber.

- Cu fotbaliștii vorbiți despre asta?
- Jucătorii sunt OK, am vorbit cu toți. Au înțeles situația, ne întrebăm unii pe alții când s-ar putea termina și rămânem fără răspunsuri. Nu e un jucător la Dinamo care să se plângă, însă e o situație de incertitudini.


sursa: www.gsp.ro

Comentarii