Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea nu este prea optimist în legătură cu reluarea campionatului
Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost recent instalat în funcţia de antrenor principal al celor de la Dinamo, însă nu s-a putut bucura pe deplin de acest statut. A intervenit criza pandemică, iar toate contactele sale cu fotbaliştii din "Ştefan cel Mare" s-au mutat în mediul virtual.


Adrian Mihalcea a fost numit oficial la Dinamo pe 11 martie, după ce l-a înlocuit pe cehul Dusan Uhrin Jr.. La acea dată, începuseră să apară primele cazuri de coronavirus în România, iar situaţia părea să degenereze. La scurt timp a venit decizia Guvernului de a suspenda toate evenimentele sportive din ţară. Fostul jucător al "câinilor" nu a apucat să le ţină noilor elevi decât două şedinţe tehnice, apoi totul s-a mutat în mediul virtual. Mihalcea susţine că nu concepe ca Dinamo să retrogradeze în acest sezon. Adrian Mihalcea a acordat un interviu, în EXCLUSIVITATE, pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo şi a întregului fotbal românesc, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ai fost numit antrenor la Dinamo, dar nu ai apucat să antrenezi nici măcar o dată, nu?


 
- Am avut, dacă pot să spun aşa, posibilitatea să facem două antrenamente împreună. Dar e o perioadă ciudată, o perioadă grea, o perioadă apăsătoare. Nu credeam, sincer, nu credeam că se poate opri fotbalul vreodată.

Care este situaţia?

- Bineînţeles că ţin legătura cu băieţii o dată la câteva zile. Ei au un program dat, şi de lucru în casă şi pentru cei care au posibilitatea de a ieşi afară, să facă. Dar nu ne putem vedea, nu putem fi împreună şi lucrul acesta cred că doare cel mai mult.

Două cuvinte incompatibile, Dinamo şi retrogradare. Excluzi această posibilitate?


 
- Sunt total incompatibile. Nu există aşa ceva. Nu ar trebui să gândim aşa, gândesc foarte pozitiv şi mă gândesc la un loc cât mai bun în playout şi la câştigarea Cupei.

Cum vezi viitorul sezonului acesta?

- Sunt tot felul de scenarii, dar nu cred că suntem noi, antrenorii, în măsură să decidem ce şi când. Trebuie să aşteptăm să se termine toată această nebunie şi să fim sănătoşi. Mi-ar plăcea să jucăm toate meciurile rămase pe teren. Şi sunt ferm convins că atunci ar fi impactul către public, către media... şi mesajul transmis ar fi mult mai puternic. Dar nu ştiu. Noi, din păcate, suntem la început în această nebunie. Cazurile cresc de la zi la zi şi lucrul acesta nu ne dă foarte mari speranţe într-o eventuală începere a pregătirii în timpul apropiat. Mai avem de aşteptat.

E greu fără fotbal?

- E foarte greu, e foarte greu să stai numai în casă, noi, care suntem foarte activi. Dar îmi fac de lucru şi îmi ocup o parte din timp tot în lumea fotbalului, tot vizionând şi făcând analize, dar şi relaxându-mă la un film, la o plimbare cu animalul de companie, lucruri pe care nu le făceam înainte. Dar dacă reuşim să trecem, şi trebuie să o facem, e impetuos necesar să trecem peste această problemă, vom fi mai puternici.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii