Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Elis Bakaj povestește cum e viața de fotbalist în Belarus

Elis Bakaj (32 de ani) povestește cum e viața de fotbalist în Belarus, țară care n-a impus nicio restricție împotriva virusului ce se răspândește cu rapiditate în lume. Își aduce aminte cu plăcere de Dinamo, unde a evoluat un sezon.Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Elis Bakaj, evoluează în prezent în Belarus, țară care n-a pus stop fotbalului. A ajuns acolo în 2018, la Șahtior Soligorsk, unde a avut evoluții remarcabile și cifre fantastice. La începutul anului a schimbat echipa și a ajuns la Dinamo Brest.

Belarus, nicio decizie împotriva COVID-19
Ajuns la 32 de ani, „Cristiano Ronaldo al Albaniei", cum era supranumit Bakaj în România, povestește cum e viața în Belarus, unde președintele Aleksandr Lukaşenko a decis să nu ia măsuri împotriva virusului și să meargă pe ideea de imunizare colectivă: „Totul funcționează ca înainte de pandemie. Restaurantele, cafenelele, toate sunt deschise. La fotbal, până în acest weekend, la noi la Brest veneau cam 4.000-5.000 de oameni la stadion. În ultima etapă au mai fost doar 1.000", a explicat Bakaj.

Boicot al fanilor
Scăderea are o explicație. Suporterii formațiilor din Belarus au boicotat prezența la stadion, nefiind de acord cu deciziile politice: „Au fost mult mai puțini pentru că suporterii tuturor echipelor din Belarus au ajuns la un acord să boicoteze participarea la meciuri", a mai spus fostul fotbalist al „câinilor".

Elis Bakaj: „Nu pot refuza să joc, am contract":
Jucătorii sunt și ei testați înainte de începerea meciurilor, tabloul fiind unul atipic pentru un teren de fotbal: „Ni se ia temperatura înainte de fiecare antrenament sau meci. Și spectatorilor înainte de a intra pe stadion. Eu trebuie să-mi respect contractul, nu pot refuza să joc. În schimb, soției, care e în România, și părinților din Albania le spun să nu iasă din casă. Dacă sunt ei protejați, atunci sunt și eu. Sunt speriat, dar sper să se găsească un vaccin cât mai curând posibil".

„Am stat cu Ionel Dănciulescu în camera de la Săftica. Mi-a prins bine. Am avut multe de învățat de la el. Mi-am făcut mulți prieteni în București și mai mult de atât, mi-am întâlnit iubirea vieții mele" - Elis Bakaj, mijlocaș Dinamo Brest

250.000 de euro
a plătit Dinamo celor de la Dinamo Tirana pentru a-l aduce pe Elis Bakaj

27 de goluri
și 23 de pase decisive a strâns Bakaj la Soligorsk în 63 de meciuri

5 goluri
a marcat albanezul pentru Dinamo în 33 de meciurisursa: www.gsp.ro

Comentarii