Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea, număr de stand-up comedy la Fotbal Club: "Mi-au luat carnetul ca să adun puncte pentru Dinamo"


florin pruneaPreședintele lui Dinamo, Florin Prunea, a recunoscut că încearcă să-și mai ridice moralul cu ajutorul glumelor din mediul online în timpul pandemiei de COVID-19. Fostul internațional nu se supără atunci când citește un banc pe seama lui sau referitor la Dinamo.


Prunea spune că românii sunt campioni mondiali la glume: "Am văzut glume la modul general, glume la adresa mea. Cred că v-a plăcut și gluma de la meciul cu Suedia. Da, Adi Mihalcea este neînvins (râde). Și mai e una, mi-au luat mie carnetul pentru că adun puncte pentru Dinamo în clasament.

La glume suntem campioni mondiali, nu ne întrece nimeni. Cred că fac bine lucrurile astea, suntem toți îngrijorați și supărați", a spus Florin Prunea, la Fotbal Club, în direct la Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii