Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ionuț Badea: "Mi-aș dori ca cineva să vină să facă o infuzie de capital la Dinamo"











Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, fost jucător la Dinamo, a comentat problemele mari cu care se confruntă fosta lui echipă, ajunsă, conform spuselor lui Ionuț Negoiță, în pragul falimentului.

„E un punct terminus. Mi-aș dori ca cineva să vină să facă o infuzie de capital la Dinamo. Am avut multe satisfacții acolo și nu-mi place situația actuală. 

Suporterii n-au o forță atât de mare încât să acapareze clubul de unii singuri. Dinamo ar putea funcționa dacă s-ar găsi 4-5 persoane interesate să lucreze împreună și să investească la un club atât de mare precum Dinamo”, a spus Ionuț Badea, la Pro X.

Ionuț Badea a evoluat pentru Dinamo în două rânduri. În 2001 și între 2003 și 2005. A câștigat un titlu și două Cupe ale României în „Ștefan cel Mare”.

Ionuț Negoiță: „Vrăjeală și atât. Gargaragii”
„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată.
 

Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce depinde de mine, fac tot ce pot. Dau suportul și concursul celui, celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji...” - Ionuț Negoiță





sursa: www.gsp.ro

Comentarii