Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Badea: "Mi-aș dori ca cineva să vină să facă o infuzie de capital la Dinamo"Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, fost jucător la Dinamo, a comentat problemele mari cu care se confruntă fosta lui echipă, ajunsă, conform spuselor lui Ionuț Negoiță, în pragul falimentului.

„E un punct terminus. Mi-aș dori ca cineva să vină să facă o infuzie de capital la Dinamo. Am avut multe satisfacții acolo și nu-mi place situația actuală. 

Suporterii n-au o forță atât de mare încât să acapareze clubul de unii singuri. Dinamo ar putea funcționa dacă s-ar găsi 4-5 persoane interesate să lucreze împreună și să investească la un club atât de mare precum Dinamo”, a spus Ionuț Badea, la Pro X.

Ionuț Badea a evoluat pentru Dinamo în două rânduri. În 2001 și între 2003 și 2005. A câștigat un titlu și două Cupe ale României în „Ștefan cel Mare”.

Ionuț Negoiță: „Vrăjeală și atât. Gargaragii”
„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată.
 

Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce depinde de mine, fac tot ce pot. Dau suportul și concursul celui, celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji...” - Ionuț Negoiță

sursa: www.gsp.ro

Comentarii