Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Ionuț Negoiță: "Gata, se stinge lumina! Faliment și Liga 4, dacă gargaragiii nu lasă vrăjeala!”








Relația dintre Negoiță și Rednic nu mai e de mult timp una cordială // FOTO: GSP




Dinamo își joacă existența în această lună, în plină pandemie de coronavirus. Anunțul este cât se poate de oficial, a fost făcut de însuși patronul Ionuț Negoiță. 


Într-un dialog pentru cititorii Gazetei Sporturilor, finanțatorul Ionuț Negoiță a făcut declarații explozive despre situația actuală a grupării ce riscă falimentul! Dinamo are nevoie vitală de 180.000 pentru a lua licența, până la finele lunii aprilie, altfel „se stinge lumina", așa cum a declarat omul de afaceri. 

Negoiță le-a dat o veste proastă fotbaliștilor, înainte de Paște: prioritară este obținerea licenței, apoi plata restanțelor financiare, jucătorii așteptând salariile începând cu luna ianuarie 2020! 
Bonus: un mesaj pentru Ștefan Bărboianu, cu care Negoiță a fost în proces. 
Ionuț Negoiță: „Nu știu ce ofertă să aleg”
„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.

Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce depinde de mine, fac tot ce pot. Dau suportul și concursul celui, celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji... 

Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață! Nu luați în glumă, mă surprinde că lumea ia în râs subiectul. Am lăsat de la mine mereu. De pe margine, mulți cunoscători au zis că fac, că dreg. Când a fost să treacă la modul concret, nu-și mai asumă nimeni. Toți vor să critice și să țină banii în buzunar.

Dacă nimeni nu se implică, înseamnă că atât merită clubul! Ce pot să zic mai mult? Le-am zis suporterilor, să pună mână de la mână și să preia Dinamo. Mi-au spus: «Nu, nu ne băgăm, nu ne pricepem!». Clubul e pentru suporteri, dacă nu va exista altă variantă, vor fi obligați să găsească o formulă, altfel s-o ia Dinamo de la capăt din liga a patra. Să-și asume, iar eu doar să iau înjurături... Nu mai merge", a declarat Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

„Vreau să punctez ceva, fiindcă îmi pare foarte rău. La acel eveniment cu Bărboianu, îmi pare rău de acea situație, am fost influențat negativ de către cei din jur, eram nou în fenomen și m-am pripit. Îmi cer scuze! Acum, nu aș mai face asemenea afirmații" 
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Ionuț Negoiță: „În câteva zile se decide dacă Dinamo mai trăiește”
„Ce salarii restante să plătesc acum? Dacă nu vine nimeni la modul serios, s-a dus totul. Prioritate e licența...Restul? Vine după! Dacă mai vine. E o chestiune de zile în care se va decide dacă Dinamo mai trăiește sau nu. Negoiță nu se mai răzgândește. Dacă am lungit-o, am zis că vine cineva. Dar am realizat că au fost doar gargaragii. 

Niciun interes din partea gloriilor cu bani. Le-am zis tuturor să vină să vadă soluțiile din contabilitate. Fiecare își vede de viața lui. OK. Înseamnă că eu am fost fraierul din poveste. Din păcate, realitatea e tristă. Sunt dezamăgit. Marii comentatori ai fenomenului, criticii, sunt ascunși. Logic. Există starea de urgență, oamenii nu au voie să se întâlnească, dar putem comunica pe mail. Sunt deschis, ce să fac mai mult?

Distanța de zona retrogradării nu mă îngrijorează, dar zilele trec și nimeni nu vine să-și asume povestea Dinamo! Vorbim despre stingerea luminii. Ce să mai vorbim de puncte, de alte lucruri de prisos. Luați în serios, vorbiți la primării, că jumătate din Liga 1 e sprijinită de Primării. Clubul e destul de curat față de cum l-am luat eu. Era prosperitate cândva și nimeni nu se îngrămădea atunci, darămite acum. Nu mai ciuguliți imagine!", a dăugat finanțatorul.lui Dinamo.

„Am simțit o relaxare a tuturor care spun că sunt dinamoviști, dar mi-e că vor rămâne fără club. Sau se pot reinventa ca Rapidul în liga a patra. Îl aștept de mult și pe Dănciulescu. Toți au arici la buzunar. Le-am zis: «Puneți 30, 50.000, vă dau frâiele, căutați soluții!» 
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Ionuț Negoiță: „Mi-am făcut două teste pentru coronavirus”
Tot pentru GSP.RO, patronul roș-albilor a explicat cum își derulează viața în carantină. Deja a făcut două teste COVID-19, este sănătos!

„Nu mi-e teamă de coronavirus! Consider că medicii din linia întâi, ca și militarii în război, trebuie susținuți, de aceea am pus hotelul la dispoziție, am făcut și acea donație, plus că pregătesc și altele, materiale. Mi-am închis afacerile, hotel, restaurante. Construcțiile merg mai departe. Ce nu e vital, las pe altă dată. Nu mi-e frică să ies din casă! Mi-am luat și niște teste. Le-am făcut în două rânduri, ca să nu fiu "darnic" cu alții. Aleg calea de mijloc. E mai multă panică decât realitate, trebuie să fim prudenți. Peste vreo lună, trebuie la muncă, altfel ne ducem în sărăcie. Economia se va crăpa. Cei cu bani trebuie să ajute pe cei ce nu au, pe medici, pe oamenii din linia întâi" 
- Ionuț Negoiță

„Am 7 ani de Dinamo, gata m-am deșteptat, faceți voi mai bine! Dacă nu vă implicați, eu o să rămân de fraier, dar voi veți rămâne doar ca oamenii ce au făcut echipa contra mea. Eu am readus Dinamo din moarte la viață, voi, de acum, dați-i mâncare și apă"
 Ionuț Negoiță, patron Dinamo






sursa: www.gsp.ro

Comentarii