Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jucătorii lui Dinamo, atenți la kilograme!- V-ați gândit să dați amenzi dacă vor veni jucători cu surplus de greutate?
- Gândim așa departe? Mi-ar plăcea să nu avem astfel de probleme. Oricum, după reunire, fotbaliștii vor avea testări clare. Dacă vin cu surplus de greutate, ar însemna că n-au fost profi, că n-au fost corecți față de ei înșiși. Și-n vacanțele normale, când au timp, fotbaliștii fac antrenamente, darămite acum. Departe de mine gândul că vor veni grași, dar vor fi teste după o astfel de perioadă.

- Există posibilitatea de a-i duce pe jucători într-un stagiu izolat la Săftica? Pe genul celui pe care Gigi Becali vrea să-l facă la baza FCSB din Berceni.
- În momentul de față, nu vrem să ne abatem de la regulile impuse de autorități. Când se va da voie, în grupuri mici, da, vom lua în calcul să reîncepem de a doua zi antrenamentele la Săftica. Dacă o iei pe propria răspundere, e un risc pe care nu știu cine și l-ar asuma.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii