Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii lui Dinamo, atenți la kilograme!











- V-ați gândit să dați amenzi dacă vor veni jucători cu surplus de greutate?
- Gândim așa departe? Mi-ar plăcea să nu avem astfel de probleme. Oricum, după reunire, fotbaliștii vor avea testări clare. Dacă vin cu surplus de greutate, ar însemna că n-au fost profi, că n-au fost corecți față de ei înșiși. Și-n vacanțele normale, când au timp, fotbaliștii fac antrenamente, darămite acum. Departe de mine gândul că vor veni grași, dar vor fi teste după o astfel de perioadă.

- Există posibilitatea de a-i duce pe jucători într-un stagiu izolat la Săftica? Pe genul celui pe care Gigi Becali vrea să-l facă la baza FCSB din Berceni.
- În momentul de față, nu vrem să ne abatem de la regulile impuse de autorități. Când se va da voie, în grupuri mici, da, vom lua în calcul să reîncepem de a doua zi antrenamentele la Săftica. Dacă o iei pe propria răspundere, e un risc pe care nu știu cine și l-ar asuma.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii