Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Jucătorii lui Dinamo vor să conteste în instanță șomajul tehnic








Vali Lazar gol 2





Vali Lazăr a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au organizat o ședință, în care s-a discutat hotărârea radicală a oficialilor, intrarea angajaților în șomaj tehnic. „Câinii” au transmis că nu se pot împotrivi suspendării contractului, dar pot ataca decizia în instanță.


Jucătorii lui Dinamo, în șomaj tehnic
Dinamo este unul dintre cluburile din Liga 1 cu mari probleme financiare, jucătorii având restanțe salariale, iar ultima decizie a conducătorilor, suspendarea contractelor, ar putea produce un adevărat conflict intern.

Vali Lazăr a transmis că jucătorii au discutat despre intrarea în șomaj tehnic și o atacare a suspendării contractelor în instanță este luată în considerare.


„S-a făcut un grup al jucătorilor când s-a aflat de acest șomaj tehnic și fiecare și-a expus punctul de vedere. Nu prea ai de ales. Accepți.

După vei intra într-o renegociere a salariilor cu clubul. Am luat cam toți jucătorii la cunoștință.

Rămâne de văzut ce jucători vor accepta și care nu. Se poate începe o luptă împotriva clubului, există căi de atac”, a declarat Vali Lazăr, conform Prosport.

În perioada în care este decretată stare de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus, angajații intrați în șomaj tehnic vor încasa lunar 2.380 de lei net.

Vali Lazăr, decisiv în derby-ul cu FCSB
Vali Lazăr a revenit la Dinamo în perioada de transferuri din iarnă, după trei ani în care a evoluat în Qatar, la Al Sailiya și Al Kharitiyat, și în Turcia, la Umraniyespor.


Ad by Valueimpression
De la transferul în Ștefan cel Mare, Vali Lazăr a bifat șase prezențe în tricoul alb-roșu și a marcat un gol, reușita decisivă din derby-ul cu FCSB, încheiat 2-1.

Dinamo a debutat cu două înfrângeri în această ediție a play-out-ului Ligii 1, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, rezultate ce au dus echipa antrenată de Adrian Mihalcea pe locul 10, la doar trei puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat de Chindia Târgoviște.

30 de ani are Vali Lazăr




sursa foto: www.digisport.ro








Comentarii