Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jucătorii lui Dinamo vor să conteste în instanță șomajul tehnic
Vali Lazar gol 2

Vali Lazăr a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au organizat o ședință, în care s-a discutat hotărârea radicală a oficialilor, intrarea angajaților în șomaj tehnic. „Câinii” au transmis că nu se pot împotrivi suspendării contractului, dar pot ataca decizia în instanță.


Jucătorii lui Dinamo, în șomaj tehnic
Dinamo este unul dintre cluburile din Liga 1 cu mari probleme financiare, jucătorii având restanțe salariale, iar ultima decizie a conducătorilor, suspendarea contractelor, ar putea produce un adevărat conflict intern.

Vali Lazăr a transmis că jucătorii au discutat despre intrarea în șomaj tehnic și o atacare a suspendării contractelor în instanță este luată în considerare.


„S-a făcut un grup al jucătorilor când s-a aflat de acest șomaj tehnic și fiecare și-a expus punctul de vedere. Nu prea ai de ales. Accepți.

După vei intra într-o renegociere a salariilor cu clubul. Am luat cam toți jucătorii la cunoștință.

Rămâne de văzut ce jucători vor accepta și care nu. Se poate începe o luptă împotriva clubului, există căi de atac”, a declarat Vali Lazăr, conform Prosport.

În perioada în care este decretată stare de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus, angajații intrați în șomaj tehnic vor încasa lunar 2.380 de lei net.

Vali Lazăr, decisiv în derby-ul cu FCSB
Vali Lazăr a revenit la Dinamo în perioada de transferuri din iarnă, după trei ani în care a evoluat în Qatar, la Al Sailiya și Al Kharitiyat, și în Turcia, la Umraniyespor.


Ad by Valueimpression
De la transferul în Ștefan cel Mare, Vali Lazăr a bifat șase prezențe în tricoul alb-roșu și a marcat un gol, reușita decisivă din derby-ul cu FCSB, încheiat 2-1.

Dinamo a debutat cu două înfrângeri în această ediție a play-out-ului Ligii 1, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, rezultate ce au dus echipa antrenată de Adrian Mihalcea pe locul 10, la doar trei puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat de Chindia Târgoviște.

30 de ani are Vali Lazăr
sursa foto: www.digisport.ro
Comentarii