Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


La Dinamo vor urma negocieri pentru contracteJucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnicJucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail. Jucătorii au povestit Gazetei Sporturilor detalii din mail-ul respectiv.

La Dinamo vor urma negocieri pentru contracte
„Ni s-a transmis clar că vom avea contractele suspendate pe perioada 24 martie - 14 aprilie. Fiindcă atunci expiră termenul stării de urgență, cel puțin așa e acum. Mai mult ca sigur, suntem conștienți, că va mai urma o stare de urgență de încă 30 de zile, astfel că vom mai primi o notificare după ce aceasta va fi anunțată. Probabil, vom lua suma respectivă sau mai mică în acea perioadă de care ni s-a adus la cunoștință de către șefi. 

Mai mulți jucători s-au interesat la avocați dacă este OK, adică dacă este o măsură legală luată de club. „Poți să ajungi să te judeci cu clubul, dar se tergiversează situația și mai faci și scandal. Ideea este că după ce trece starea de urgență a rămas să ne punem la masă și să discutăm cu toții despre contractele individuale, așa ni s-a comunicat. O să vedem atunci cine și dacă va dori cineva să micșoreze și de când", au transmis jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

150.000 de euro
este cuantumul bugetului lunar de salarii în Ștefan cel Mare

Un salariu până la Paște
Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.

100.000 de euro
a donat Ionuț Negoiță în week-end pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19


sursa: www.gsp.ro

Comentarii