Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






La Dinamo vor urma negocieri pentru contracte







Jucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic



Jucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail. Jucătorii au povestit Gazetei Sporturilor detalii din mail-ul respectiv.

La Dinamo vor urma negocieri pentru contracte
„Ni s-a transmis clar că vom avea contractele suspendate pe perioada 24 martie - 14 aprilie. Fiindcă atunci expiră termenul stării de urgență, cel puțin așa e acum. Mai mult ca sigur, suntem conștienți, că va mai urma o stare de urgență de încă 30 de zile, astfel că vom mai primi o notificare după ce aceasta va fi anunțată. Probabil, vom lua suma respectivă sau mai mică în acea perioadă de care ni s-a adus la cunoștință de către șefi. 

Mai mulți jucători s-au interesat la avocați dacă este OK, adică dacă este o măsură legală luată de club. „Poți să ajungi să te judeci cu clubul, dar se tergiversează situația și mai faci și scandal. Ideea este că după ce trece starea de urgență a rămas să ne punem la masă și să discutăm cu toții despre contractele individuale, așa ni s-a comunicat. O să vedem atunci cine și dacă va dori cineva să micșoreze și de când", au transmis jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

150.000 de euro
este cuantumul bugetului lunar de salarii în Ștefan cel Mare

Un salariu până la Paște
Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.

100.000 de euro
a donat Ionuț Negoiță în week-end pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19






sursa: www.gsp.ro

Comentarii