Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mattia Montini: "N-am discutat despre prelungirea contractului”







Mattia Montini // FOTO: GSP




Mattia Montini (28 de ani), atacantul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a-și prelungi contractul cu „câinii”. Italianul a oferit o reacție sinceră, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„N-am discutat cu clubul despre prelungirea contractului. Știi că vorbeam în ianuarie la Marbella și ți-am zis că vreau să stau focusat pe fotbal, vreau să revin, să joc. 

Acum, când va fi să revenim la fotbal, o să începem de la zero, doresc să dau totul ca să termin campionatul bine. Situația noastră nu e ușoară, să nu uităm unde suntem în clasament, așa că trebuie să ne concentrăm pe a strânge victorii.

Nu știu dacă voi mai juca în România sau dacă voi pleca. Eu mereu spun că mintea mea e deschisă. Mereu sunt dispus să descopăr noi oportunități în viață, vom vedea ce va aduce vara, măcar să treacă virusul ăsta! E simplu: dacă Dinamo mă sună, vom discuta. Pentru că mi-a plăcut și-mi place aici, la echipă, la București. Oamenii au fost OK, mereu am găsit căi de comunicare”, a declarat Montini, în exclusivitate pentru GSP.ro

17 goluri
în 41 de partide a reușit Mattia Montini la Dinamo. Italianul evoluează în „Ștefan cel Mare” din 2018



sursa: www.gsp.ro




Comentarii