Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mattia Montini: "N-am discutat despre prelungirea contractului”Mattia Montini // FOTO: GSP
Mattia Montini (28 de ani), atacantul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a-și prelungi contractul cu „câinii”. Italianul a oferit o reacție sinceră, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„N-am discutat cu clubul despre prelungirea contractului. Știi că vorbeam în ianuarie la Marbella și ți-am zis că vreau să stau focusat pe fotbal, vreau să revin, să joc. 

Acum, când va fi să revenim la fotbal, o să începem de la zero, doresc să dau totul ca să termin campionatul bine. Situația noastră nu e ușoară, să nu uităm unde suntem în clasament, așa că trebuie să ne concentrăm pe a strânge victorii.

Nu știu dacă voi mai juca în România sau dacă voi pleca. Eu mereu spun că mintea mea e deschisă. Mereu sunt dispus să descopăr noi oportunități în viață, vom vedea ce va aduce vara, măcar să treacă virusul ăsta! E simplu: dacă Dinamo mă sună, vom discuta. Pentru că mi-a plăcut și-mi place aici, la echipă, la București. Oamenii au fost OK, mereu am găsit căi de comunicare”, a declarat Montini, în exclusivitate pentru GSP.ro

17 goluri
în 41 de partide a reușit Mattia Montini la Dinamo. Italianul evoluează în „Ștefan cel Mare” din 2018sursa: www.gsp.ro
Comentarii