Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Riccardo Piscitelli: "Eu sunt recunoscător României pentru ceea ce îmi oferă"

Piscitelli a venit în iunie 2019 la Dinamo
Dinamo face parte din grupul cluburilor de Liga 1 ce-au trecut la suspendarea contractelor pe durata stării de urgență din România, astfel că jucătorii și angajații „câinilor" vor câștiga câte 2.340 de lei pe lună. 


Unii dintre jucătorii străini ai grupării se gândesc să plece din țară, la familii, pe durata acestei perioade de suspendare. Alții, rămân pe loc. În această ultimă situație se află și portarul Riccardo Piscitelli, implicat la București atât în antrenamentele personale, cât și într-un program social cu prietenii din Italia, prin intermediu social media. Familia goalkeeperului este la Serragno, în Lombardia, focarul infecției cu COVID-19 din peninsulă, dar părinții dinamovistului sunt în regulă.

Rămâne la București
Riccardo se antrenează de zor în Capitală, a trimis un nou filmuleț cu sesiunile sale de exerciții, pe care-l puteți viziona pe GSP.RO. 

„Eu voi rămâne în România! Este mai bine pentru mine să mă antrenez aici. Dacă ar fi să plec în Italia, mi-ar fi dificil să găsesc vreun zbor, cu escală, sau să merg cu mașina, ar fi riscurile prea mari. Eu sunt recunoscător României pentru ceea ce îmi oferă și sper să ofer oamenilor înapoi ceva de calitate. De aceea mă antrenez acum", a comentat fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.„Jimmy” de la Dinamo
Piscitelli este de acord cu suspendarea contractelor de către conducători! Dar numai pentru această perioadă a stării de urgență. Discursul italianului pare a unui lider de sindicat la nivelul fotbaliștilor. 

„Da, cu toate că ne afectează pe toți, este o decizie de înțeles. Să suspenzi temporar salariile. E de acceptat! Dar ideea este ca pentru viitor să nu ne ascundem după virus și să nu se plătească salariile din contracte! Pe bune, asta e realitatea.

Acum, acceptăm, apoi, discutăm. Cluburile și liga internă vor lua în calcul niște încasări de care nu vor mai avea parte, dar trebuie gândit un sistem astfel încât echipele să nu ajungă la decizia de a-i plăti pe unii jucători, iar pe alții nu! În Italia, de exemplu, s-au tăiat salariile celor din Serie A, care câștigă milioane. Dar la liga a doua sau a treia, nu s-a umblat, nu s-au tăiat salariile fotbaliștilor, care sunt mult mai mici. 

Adică, și-n România, să se ajungă la un consens, club-jucător, pentru cei ce au salarii consistente, mari, ce să iei de la cel ce câștigă puțin?! Eu sper ca liga, cluburile, sindicatul fotbaliștilor, să aibă înțelepciunea de a rezolva situația ca să fie bine pentru toată lumea, inclusiv pentru cel ce oferă spectacolul, adică jucătorul. Pentru a exita motivație și a face lucrurile să meargă, pentru a atrage noi investiții. Eu pot înțelege că acum ți se dau doar 500 de euro pe lună pentru că se consideră că nu muncești, deși muncești acasă, te antrenezi, nu stai unde stai că vrei tu, e doar pentru că este o stare de urgență", a spus fotbalistul.

„Nu vreau să par lider de sindicat, nu sunt eu vreun Hoffa al fotbaliștilor, dar sunt chestiuni ce trebuie gândite cu răbdare, fiindcă sunt afectate multe familii, mulți copii. Sunt destine la mijloc" - Riccardo Piscitelli, portar Dinamo
sursa: www.gsp.ro

Comentarii