Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, izolați împreună: „Ferească Dumnezeu să retrogradăm”
FOTO: Captură @TV Digi SportRobert Moldoveanu (21 de ani) și Ricardo Grigore (21 de ani) sunt izolați împreună pe perioada pandemiei de coronavirus.

Cei doi fotbaliști ai lui Dinamo au fost prinși la munte, alături de iubite, și se bucură de condiții mai bune de pregătire decât restul colegilor. Moldoveanu și Grigore fac totul împreună, de la antrenamente, până la tuns.

„A fost ideea lui Robert. Am fost amândoi la munte și am rămas aici, Ne-a prins destul de bine împreună. Avem aer curat, facem exercitții în casă, alergăm prin curte, nu avem nici vecini. E o pădure aici. Avem și declarații cu noi mereu, nu vrem să riscăm. E dificil și pentru noi, cum e și pentru restul jucătorilor de fotbal, dar trebuie să avem răbdare și să respectăm sfaturile autorităților”, a povestit Ricardo Grigore la TV Digi Sport.

Dinamo riscă să nu ia licența
Ionuț Negoiță a declarat că dacă nu se vor găsi 200.00 de euro, Dinamo nu va lua licența pentru următorul sezon de Liga 1. 

„Eu cred că iubește foarte mult Dinamo și nu vor fi probleme pentru licență. E supărat și dânsul, dar sper să se rezolve cât mai repede. Ne dă o oarecare teamă și nouă, dar știm că Dinamo are atât de mulți fani, e iubită în toată țara. Sperăm să vină cineva potent financiar și să ne salveze. Ferească Dumnezeu să retrogradăm, e un vis urât. Nu cred că se va întâmpla”, a declarat Robert Moldoveanu. 


sursa: www.gsp.ro

Comentarii