Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor. Afla suma

 

Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor


Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, anunţa că meciurile echipei vor avea loc pe Arena Naţională, în sezonul competiţional 2020 – 2021.

Informația a apărut pe pagina oficială de facebook a roș-albilor, însă situația este cu totul alta!


Conform surselor trupa din „Ștefan cel Mare” avea o datorie de 30.000 de euro către administratorul Arenei Naționale și fără „stingerea” restanței respective, Dinamo nu putea cere și implicit parafa un nou acord pentru a putea evolua pe cel mai mare stadion al țării. Dacă finanțatorul Pablo Cortacero și oamenii lui nu au adus la timp bani, Bogdan Bălănescu a obținut 80.000 de euro, astfel că Dinamo va juca luni pe Național Arena.


Bălănescu, înțelegere cu EAD, firma ce deține drepturile tv ale Ligii 1, dar și dreptul de vânzare al reclamelor ce derulează în timpul partidelor din primul eșalon

Cum ibericii nu au mai virat niciun euro în conturile clubului în ultima lună – oferind doar suma inițială de 300.000 de euro – Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a aplicat o strategie inedită pentru că logistica organizării meciurilor pe Arena a căzut tot pe el: s-a înțeles cu Orlando Nicoară, directorul general al EAD, deţinătorul drepturilor TV pentru Liga 1, pentru vânzarea spațiului publicitar din timpul meciurilor jucate de ”câini”. Mai exact, Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor amplasate la marginea gazonului de pe Arena Națională, EAD – care vinde spațiu publicitar și pe alte stadioane din România – va gestiona mai departe „reclama” aferentă formației roș-albe. Cu alte cuvinte, Nicoară poate subînchiria mai departe spațiul publicitar. În schimbul acestei înțelegeri, Dinamo a primit 80.000 de euro pentru 45 de minute de reclame LED. Din acești bani se acoperă restanța de 30.000 de euro, dar și costurile organizării meciului cu FC Hermannstadt, programat luni, 24 august, de la ora 21:00. Suma pentru organizarea disputei cu ardelenii ridicându-se la suma de aproximativ 45.000 de euro.


Conform surselor, Bogdan Bălănescu a insistat foarte mult ca meciurile să aibă loc în „Ștefan cel Mare”, acolo unde costurile sunt pentru o partidă de 5.000 de euro, dar s-a lovit de refuzul trio-ului Pablo Cortacero (noul patron), Rufo Collado (director sportvi) și Dorin Șerdean (posibil viitor președinte). Pe românește, spaniolii au cerut să se joace pe cel mai scump stadion din București, au anunțat că vor aduce bani pentru asta, dar au dispărut și l-au lăsat pe oficialul român să se descurce cu poate mai bine pentru a rezolva situația. Directorul general a reușit momentan să rezolve problema meciului de luni cu Hermannstadt, dar problema o să reapară odată cu următorul meci al ”câinilor” de acasă. Asta dacă spaniolii continuă să procedeze la fel și să nu aducă bani în conturile echipei din Ștefan cel Mare.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii