Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor. Afla suma

 

Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor


Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, anunţa că meciurile echipei vor avea loc pe Arena Naţională, în sezonul competiţional 2020 – 2021.

Informația a apărut pe pagina oficială de facebook a roș-albilor, însă situația este cu totul alta!


Conform surselor trupa din „Ștefan cel Mare” avea o datorie de 30.000 de euro către administratorul Arenei Naționale și fără „stingerea” restanței respective, Dinamo nu putea cere și implicit parafa un nou acord pentru a putea evolua pe cel mai mare stadion al țării. Dacă finanțatorul Pablo Cortacero și oamenii lui nu au adus la timp bani, Bogdan Bălănescu a obținut 80.000 de euro, astfel că Dinamo va juca luni pe Național Arena.


Bălănescu, înțelegere cu EAD, firma ce deține drepturile tv ale Ligii 1, dar și dreptul de vânzare al reclamelor ce derulează în timpul partidelor din primul eșalon

Cum ibericii nu au mai virat niciun euro în conturile clubului în ultima lună – oferind doar suma inițială de 300.000 de euro – Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a aplicat o strategie inedită pentru că logistica organizării meciurilor pe Arena a căzut tot pe el: s-a înțeles cu Orlando Nicoară, directorul general al EAD, deţinătorul drepturilor TV pentru Liga 1, pentru vânzarea spațiului publicitar din timpul meciurilor jucate de ”câini”. Mai exact, Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor amplasate la marginea gazonului de pe Arena Națională, EAD – care vinde spațiu publicitar și pe alte stadioane din România – va gestiona mai departe „reclama” aferentă formației roș-albe. Cu alte cuvinte, Nicoară poate subînchiria mai departe spațiul publicitar. În schimbul acestei înțelegeri, Dinamo a primit 80.000 de euro pentru 45 de minute de reclame LED. Din acești bani se acoperă restanța de 30.000 de euro, dar și costurile organizării meciului cu FC Hermannstadt, programat luni, 24 august, de la ora 21:00. Suma pentru organizarea disputei cu ardelenii ridicându-se la suma de aproximativ 45.000 de euro.


Conform surselor, Bogdan Bălănescu a insistat foarte mult ca meciurile să aibă loc în „Ștefan cel Mare”, acolo unde costurile sunt pentru o partidă de 5.000 de euro, dar s-a lovit de refuzul trio-ului Pablo Cortacero (noul patron), Rufo Collado (director sportvi) și Dorin Șerdean (posibil viitor președinte). Pe românește, spaniolii au cerut să se joace pe cel mai scump stadion din București, au anunțat că vor aduce bani pentru asta, dar au dispărut și l-au lăsat pe oficialul român să se descurce cu poate mai bine pentru a rezolva situația. Directorul general a reușit momentan să rezolve problema meciului de luni cu Hermannstadt, dar problema o să reapară odată cu următorul meci al ”câinilor” de acasă. Asta dacă spaniolii continuă să procedeze la fel și să nu aducă bani în conturile echipei din Ștefan cel Mare.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii