Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor. Afla suma

 

Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor


Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, anunţa că meciurile echipei vor avea loc pe Arena Naţională, în sezonul competiţional 2020 – 2021.

Informația a apărut pe pagina oficială de facebook a roș-albilor, însă situația este cu totul alta!


Conform surselor trupa din „Ștefan cel Mare” avea o datorie de 30.000 de euro către administratorul Arenei Naționale și fără „stingerea” restanței respective, Dinamo nu putea cere și implicit parafa un nou acord pentru a putea evolua pe cel mai mare stadion al țării. Dacă finanțatorul Pablo Cortacero și oamenii lui nu au adus la timp bani, Bogdan Bălănescu a obținut 80.000 de euro, astfel că Dinamo va juca luni pe Național Arena.


Bălănescu, înțelegere cu EAD, firma ce deține drepturile tv ale Ligii 1, dar și dreptul de vânzare al reclamelor ce derulează în timpul partidelor din primul eșalon

Cum ibericii nu au mai virat niciun euro în conturile clubului în ultima lună – oferind doar suma inițială de 300.000 de euro – Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a aplicat o strategie inedită pentru că logistica organizării meciurilor pe Arena a căzut tot pe el: s-a înțeles cu Orlando Nicoară, directorul general al EAD, deţinătorul drepturilor TV pentru Liga 1, pentru vânzarea spațiului publicitar din timpul meciurilor jucate de ”câini”. Mai exact, Dinamo a cedat celor de la EAD, pe bani, spațiul reclamelor luminoase și a bannerelor amplasate la marginea gazonului de pe Arena Națională, EAD – care vinde spațiu publicitar și pe alte stadioane din România – va gestiona mai departe „reclama” aferentă formației roș-albe. Cu alte cuvinte, Nicoară poate subînchiria mai departe spațiul publicitar. În schimbul acestei înțelegeri, Dinamo a primit 80.000 de euro pentru 45 de minute de reclame LED. Din acești bani se acoperă restanța de 30.000 de euro, dar și costurile organizării meciului cu FC Hermannstadt, programat luni, 24 august, de la ora 21:00. Suma pentru organizarea disputei cu ardelenii ridicându-se la suma de aproximativ 45.000 de euro.


Conform surselor, Bogdan Bălănescu a insistat foarte mult ca meciurile să aibă loc în „Ștefan cel Mare”, acolo unde costurile sunt pentru o partidă de 5.000 de euro, dar s-a lovit de refuzul trio-ului Pablo Cortacero (noul patron), Rufo Collado (director sportvi) și Dorin Șerdean (posibil viitor președinte). Pe românește, spaniolii au cerut să se joace pe cel mai scump stadion din București, au anunțat că vor aduce bani pentru asta, dar au dispărut și l-au lăsat pe oficialul român să se descurce cu poate mai bine pentru a rezolva situația. Directorul general a reușit momentan să rezolve problema meciului de luni cu Hermannstadt, dar problema o să reapară odată cu următorul meci al ”câinilor” de acasă. Asta dacă spaniolii continuă să procedeze la fel și să nu aducă bani în conturile echipei din Ștefan cel Mare.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii