Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”

 

Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”


Gheorghe Mulțescu s-a întâlnit pe holurile de la RIN cu Cosmin Contra, care va fi noul antrenor al lui Dinamo. ”Guriță” l-a rugat pe tehnicianul de 68 de ani să rămână în cadrul clubului Dinamo.


Și conducerea lui Dinamo i-a propus un post, dar Mulțescu a cerut timp de gândire.


Gheorghe Mulțescu: ”M-am întâlnit cu Cosmin. M-a întrebat dacă vreau să rămân”

„Mi-a propus conducerea. Și Bălănescu, și Rufo. M-am întâlnit acum și cu Cosmin. Interesant! M-a întrebat dacă vreau să rămân, că are nevoie de experiența mea. Mă gândesc.


Sper să ajungem undeva la mijloc, toată lumea dorește să colaborăm. Sigur că Dinamo este o prioritate. Trebuie să mă gândesc și la mine. Dacă apare o opțiune din punct de vedere financiar bună... sigur că mă gândesc”, a spus Mulțescu.


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru Mulțescu

Prin intermediul rețelelor de socializare, noul acționar al lui Dinamo i-a transmis mulțumiri lui Mulțescu pentru munca depusă ca antrenor în ”Ștefan cel Mare”


”Îți mulțumim foarte mult pentru tot, Mulțescu! Vei continua în acest nou proiect”, a scris Cortacero, pe Facebook. Un fan i-a cerut acționarului dinamovist să nu-l dea afară pe Mulțescu, iar acesta i-a răspuns: ”Va fi în conducerea sportivă”


În locul lui Mulțescu urmează să fie anunțat Cosmin Contra, cel care a mai antrenat echipa în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.


În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.



sursa:  Digi Sport

Comentarii