Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”

 

Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”


Gheorghe Mulțescu s-a întâlnit pe holurile de la RIN cu Cosmin Contra, care va fi noul antrenor al lui Dinamo. ”Guriță” l-a rugat pe tehnicianul de 68 de ani să rămână în cadrul clubului Dinamo.


Și conducerea lui Dinamo i-a propus un post, dar Mulțescu a cerut timp de gândire.


Gheorghe Mulțescu: ”M-am întâlnit cu Cosmin. M-a întrebat dacă vreau să rămân”

„Mi-a propus conducerea. Și Bălănescu, și Rufo. M-am întâlnit acum și cu Cosmin. Interesant! M-a întrebat dacă vreau să rămân, că are nevoie de experiența mea. Mă gândesc.


Sper să ajungem undeva la mijloc, toată lumea dorește să colaborăm. Sigur că Dinamo este o prioritate. Trebuie să mă gândesc și la mine. Dacă apare o opțiune din punct de vedere financiar bună... sigur că mă gândesc”, a spus Mulțescu.


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru Mulțescu

Prin intermediul rețelelor de socializare, noul acționar al lui Dinamo i-a transmis mulțumiri lui Mulțescu pentru munca depusă ca antrenor în ”Ștefan cel Mare”


”Îți mulțumim foarte mult pentru tot, Mulțescu! Vei continua în acest nou proiect”, a scris Cortacero, pe Facebook. Un fan i-a cerut acționarului dinamovist să nu-l dea afară pe Mulțescu, iar acesta i-a răspuns: ”Va fi în conducerea sportivă”


În locul lui Mulțescu urmează să fie anunțat Cosmin Contra, cel care a mai antrenat echipa în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.


În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.sursa:  Digi Sport

Comentarii