Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”

 

Mulțescu și Contra s-au întâlnit în birourile șefilor lui Dinamo! Ce i-a transmis ”Guriță”


Gheorghe Mulțescu s-a întâlnit pe holurile de la RIN cu Cosmin Contra, care va fi noul antrenor al lui Dinamo. ”Guriță” l-a rugat pe tehnicianul de 68 de ani să rămână în cadrul clubului Dinamo.


Și conducerea lui Dinamo i-a propus un post, dar Mulțescu a cerut timp de gândire.


Gheorghe Mulțescu: ”M-am întâlnit cu Cosmin. M-a întrebat dacă vreau să rămân”

„Mi-a propus conducerea. Și Bălănescu, și Rufo. M-am întâlnit acum și cu Cosmin. Interesant! M-a întrebat dacă vreau să rămân, că are nevoie de experiența mea. Mă gândesc.


Sper să ajungem undeva la mijloc, toată lumea dorește să colaborăm. Sigur că Dinamo este o prioritate. Trebuie să mă gândesc și la mine. Dacă apare o opțiune din punct de vedere financiar bună... sigur că mă gândesc”, a spus Mulțescu.


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru Mulțescu

Prin intermediul rețelelor de socializare, noul acționar al lui Dinamo i-a transmis mulțumiri lui Mulțescu pentru munca depusă ca antrenor în ”Ștefan cel Mare”


”Îți mulțumim foarte mult pentru tot, Mulțescu! Vei continua în acest nou proiect”, a scris Cortacero, pe Facebook. Un fan i-a cerut acționarului dinamovist să nu-l dea afară pe Mulțescu, iar acesta i-a răspuns: ”Va fi în conducerea sportivă”


În locul lui Mulțescu urmează să fie anunțat Cosmin Contra, cel care a mai antrenat echipa în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.


În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.sursa:  Digi Sport

Comentarii