Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Negoita: "Știu că vor să facă o treabă bună, sa aducă jucători buni, bine plătiți"

 


Negoita: "Știu că vor să facă o treabă bună, sa aducă jucători buni, bine plătiți"Ionut Negoita a vandut-o pe Dinamo la mai bine de un an dupa ce a anuntat ca isi doreste sa se retraga de la club.


Investitorii spanioli au incheiat tranzactia cu Ionut Negoita, care a cedat pachetul majoritar de actiuni al lui Dinamo. Fostul finantator al clubului a vorbit despre perioada negocierilor cu spaniolii, dar si despre intentiile lor la club. 


De asemenea, Negoita a avut si un mesaj pentru noii patroni ai lui Dinamo, carora le-a sugerat ca ar trebui sa gaseasca o cale de a se intelege cu suporterii-actionari din programul DDB pentru a face ca clubul sa mearga. 


"Negocierile au fost de lunga durata, cred ca avem luni bune de cand suntem in discutii. Cum ma simt fara Dinamo? Intr-adevar era o responsabilitate mare, pe care pana la un punct am dus-o cu placere, de la un punct incolo incepusem sa...era prea mult. 


Ma bucur ca am reusit sa cedez clubul si la cineva cu sanse sa faca o treaba buna. 


Eu sunt convins ca au intentii serioase, practic respectivii nu fusesera niciodata in Romania si pe baza unor discutii si oarecum pe incredere au trimis 300 000 de euro, ceea ce nu e o suma mica. Fata de altii, care nu erau dispusi nici 1 000 de euro sa riste. 


Stiu ca vor sa faca o treaba buna, sa aduca jucatori buni, bine platiti, de ce nu si antrenor. Si-ar dori sa joace pe un stadion cum trebuie, in niciun caz pe Dinamo. Au ramas foarte dezamagiti de modul in care arata. 


Suporterii sunt foarte importanti si ca urmare, la fel ca si dansii, ca investitorii, si suporterii au interesul comun de a face ca Dinamo sa mearga cat mai bine. Impreuna ar trebui sa fie mai puternici. 


Nu ma voi mai implica in fotbal ca si finantare. Ca si sponsor sau sa sutin intr-un fel sau altul, cu drag. 


La un moment dat, voi merge la meciurile lui Dinamo. Mie imi place sa merg pe stadion, dar in ultima vreme din pacate nu mai era o placere", a spus Ionut Negoita pentru www.sport.ro. sursa: sport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii