Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"


Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Pablo Cortacero nu pierde mult timp şi vrea să aducă întăriri la Dinamo, pentru ca formaţia lui Gigi Mulţescu să nu mai tremure până în ultima etapă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.



Noul acţionar al lui Dinamo este un apropiat al familiei Guardiola şi cu ajutorul lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City, vrea să aducă mai mulţi fotbalişti în "Groapă". Având în vedere relaţia apropiată pe care o are familia Guardiola cu clubul Girona, din Segunda Division, echipa catalană ar urma să trimită mai mulţi fotbalişti care nu s-au impus. 


Potrivit GSP, pe lista lui Dinamo se află Pau Victor (18 ani), Pau Resta (19 ani) şi Santiago Bueno (21 de ani), toţi trei fiind jucători promiţători de la Girona. Uruguayanul Bueno chiar a evoluat pentru Barcelona B, echipa de rezerve a catalanilor. 


Totodată, la Dinamo ar putea ajunge şi Carlos Martinez Ruiz (23 de ani), un atacant care şi-a reziliat în această vară contractul cu Girona. Până atunci, primul transfer făcut de Dinamo este Vlad Achim, de la Viitorul Constanţa. 


sursa: telekomsport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

  1. Ar trebuii neaparat adusi 2-3 atacanti, cu popa nu poti face treaba, doar daca vrei sa culegi ceapa sau cartofii

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem faliți fraților , aducem mierde din Spania , trebuie să facă transferuri solide , dacă nu , ne a luat naiba !

    RăspundețiȘtergere
  3. Santiago Bueno (Bueno= tradus-Bun)
    Pare destul de promițător.
    21 de ani, inaltime, forța și controlează bine mingea pentru un fundaș.
    Acum 3 ani juca pentru naționala u19 parcă a Uruguay-lui in WC.
    Mai ales ca Penarol a dat jucători buni fotbalului mai ales daca a trecut la Barcelona poate are ceva in plus de acolo.
    Rămâne de văzut.
    Iar de ceilalți.
    Nu pot comenta, par tineri speranțe refuzate de spanioli ce vor sa fie promovați la noi.
    Nu uitati ca spaniolii, nemții pot sa-ti dea oricând surprize, deci nu par atât de rele dar nicj wow.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima data trebuie gândit ca un om de afaceri nu cum punem noi problema
    1.TREBUIE achitate datoriile toate
    2.Trebuie platit totul la zi
    3 Trebuie sa investesti in alt tip de jucători -noi ne am obisnuit 7 ani cu politica LUI NEVOITĂ
    4.Trebuie adaptare la situația din ROMANICA.....asa ca răbdare !

    RăspundețiȘtergere
  5. Toți avem așteptări mari de la noua conducere, dar sa nu uitam unde eram acum o luna când în fiecare zi apărea o restanta și eram aproape de faliment,va fi greu în primu an sa aducă și super jucătorii, deocamdată suntem în prima liga au luat clubul aproape de faliment peste 4 zile jucam cu Hermanstadt cu siguranță cu același lot care prezent, deci cam începem de la 0 în noul sezon

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă se concretizează transferurile Dinamo se va bate la titlu. Polonezul va veni și el ,aceștia care se zice că vor veni acum sunt tineri iar atacantul ce a jucat la Madrid vor face un team foarte de temut. Sa avem încredere în ei. Daca va rămâne și mrzljak vom avea echipă tare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana nu-i vedem la treaba , formulam doar niste supozitii !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu