Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"


Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Pablo Cortacero nu pierde mult timp şi vrea să aducă întăriri la Dinamo, pentru ca formaţia lui Gigi Mulţescu să nu mai tremure până în ultima etapă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.Noul acţionar al lui Dinamo este un apropiat al familiei Guardiola şi cu ajutorul lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City, vrea să aducă mai mulţi fotbalişti în "Groapă". Având în vedere relaţia apropiată pe care o are familia Guardiola cu clubul Girona, din Segunda Division, echipa catalană ar urma să trimită mai mulţi fotbalişti care nu s-au impus. 


Potrivit GSP, pe lista lui Dinamo se află Pau Victor (18 ani), Pau Resta (19 ani) şi Santiago Bueno (21 de ani), toţi trei fiind jucători promiţători de la Girona. Uruguayanul Bueno chiar a evoluat pentru Barcelona B, echipa de rezerve a catalanilor. 


Totodată, la Dinamo ar putea ajunge şi Carlos Martinez Ruiz (23 de ani), un atacant care şi-a reziliat în această vară contractul cu Girona. Până atunci, primul transfer făcut de Dinamo este Vlad Achim, de la Viitorul Constanţa. 


sursa: telekomsport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

 1. Ar trebuii neaparat adusi 2-3 atacanti, cu popa nu poti face treaba, doar daca vrei sa culegi ceapa sau cartofii

  RăspundețiȘtergere
 2. Suntem faliți fraților , aducem mierde din Spania , trebuie să facă transferuri solide , dacă nu , ne a luat naiba !

  RăspundețiȘtergere
 3. Santiago Bueno (Bueno= tradus-Bun)
  Pare destul de promițător.
  21 de ani, inaltime, forța și controlează bine mingea pentru un fundaș.
  Acum 3 ani juca pentru naționala u19 parcă a Uruguay-lui in WC.
  Mai ales ca Penarol a dat jucători buni fotbalului mai ales daca a trecut la Barcelona poate are ceva in plus de acolo.
  Rămâne de văzut.
  Iar de ceilalți.
  Nu pot comenta, par tineri speranțe refuzate de spanioli ce vor sa fie promovați la noi.
  Nu uitati ca spaniolii, nemții pot sa-ti dea oricând surprize, deci nu par atât de rele dar nicj wow.

  RăspundețiȘtergere
 4. Prima data trebuie gândit ca un om de afaceri nu cum punem noi problema
  1.TREBUIE achitate datoriile toate
  2.Trebuie platit totul la zi
  3 Trebuie sa investesti in alt tip de jucători -noi ne am obisnuit 7 ani cu politica LUI NEVOITĂ
  4.Trebuie adaptare la situația din ROMANICA.....asa ca răbdare !

  RăspundețiȘtergere
 5. Toți avem așteptări mari de la noua conducere, dar sa nu uitam unde eram acum o luna când în fiecare zi apărea o restanta și eram aproape de faliment,va fi greu în primu an sa aducă și super jucătorii, deocamdată suntem în prima liga au luat clubul aproape de faliment peste 4 zile jucam cu Hermanstadt cu siguranță cu același lot care prezent, deci cam începem de la 0 în noul sezon

  RăspundețiȘtergere
 6. Dacă se concretizează transferurile Dinamo se va bate la titlu. Polonezul va veni și el ,aceștia care se zice că vor veni acum sunt tineri iar atacantul ce a jucat la Madrid vor face un team foarte de temut. Sa avem încredere în ei. Daca va rămâne și mrzljak vom avea echipă tare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Pana nu-i vedem la treaba , formulam doar niste supozitii !

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu