Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Lupescu nu are încredere în Pablo Cortacero

 

Lupescu, BOSS la Dinamo - Prosport


Ionuț Lupescu, fost jucător la Dinamo și membru Elită DDB, a comentat vânzarea clubului către spaniolul Pablo Cortacero și s-a declarat circumspect după acțiunile noului patron al echipei roș-albe.


Fostul internațional s-a arătat deranjat de faptul că noua conducere nu a discutat cu fanii lui Dinamo, care dețin 27,5% din club, prin programul DDB, și că Pablo Cortacero nu a susținut o conferință de presă în care să se prezinte și în care să anunțe ce planuri are.


„Impresia pe care o am este una negativă. Sunt lucruri puțin ciudate. Cineva a împrumutat clubul cu niște bani în timpul pandemiei fără să cunoască nimic... Poate s-au înțeles înainte. Dar mi-aș fi dorit să văd cine este președintele, care este organigrama, să știm ce vrea să facă.


Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au drepturile unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu fanii... Vrem sau nu, mai există acționari în club, Fanii au salvat clubul. 


Vii și pleci fără să te prezinți... Nu știu cine sunt, eu nu am văzut pe nimeni. Nu l-am văzut la față pe acest spaniol, nu-l cunosc. Am întrebat și eu oameni din Spania, conducători, și mi-au zis că nu au auzit de el.


Dacă ești de bună credință și transparent, nu ascunzi nimic! Era frumos ca domnul Negoiță și spaniolul să fi apărut împreună într-o conferință și să se prezinte. Așa mi s pare normal. Am văzut că Ministerul de Interne și CNI vor să construiască un nou stadion pentru Dinamo, Dar cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.


sursa: gsp.ro

sursa foto: prosport.ro

Comentarii