Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Lupescu nu are încredere în Pablo Cortacero

 

Lupescu, BOSS la Dinamo - Prosport


Ionuț Lupescu, fost jucător la Dinamo și membru Elită DDB, a comentat vânzarea clubului către spaniolul Pablo Cortacero și s-a declarat circumspect după acțiunile noului patron al echipei roș-albe.


Fostul internațional s-a arătat deranjat de faptul că noua conducere nu a discutat cu fanii lui Dinamo, care dețin 27,5% din club, prin programul DDB, și că Pablo Cortacero nu a susținut o conferință de presă în care să se prezinte și în care să anunțe ce planuri are.


„Impresia pe care o am este una negativă. Sunt lucruri puțin ciudate. Cineva a împrumutat clubul cu niște bani în timpul pandemiei fără să cunoască nimic... Poate s-au înțeles înainte. Dar mi-aș fi dorit să văd cine este președintele, care este organigrama, să știm ce vrea să facă.


Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au drepturile unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu fanii... Vrem sau nu, mai există acționari în club, Fanii au salvat clubul. 


Vii și pleci fără să te prezinți... Nu știu cine sunt, eu nu am văzut pe nimeni. Nu l-am văzut la față pe acest spaniol, nu-l cunosc. Am întrebat și eu oameni din Spania, conducători, și mi-au zis că nu au auzit de el.


Dacă ești de bună credință și transparent, nu ascunzi nimic! Era frumos ca domnul Negoiță și spaniolul să fi apărut împreună într-o conferință și să se prezinte. Așa mi s pare normal. Am văzut că Ministerul de Interne și CNI vor să construiască un nou stadion pentru Dinamo, Dar cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.


sursa: gsp.ro

sursa foto: prosport.ro

Comentarii