Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Au rezolvat problema stadionului!

 

Dinamo - Hermannstadt, meci din etapa inaugurală a sezonului 2020/2021 de Liga 1, se va disputa în cele din urmă pe Arena Națională.Dinamo a rezolvat problema stadionului, cu 3 zile înainte de debutul în noul sezon de Liga 1. Șefii spanioli au găsit banii necesari pentru stingerea datoriilor în vederea închirierii Arenei Naționale, astfel că duelul cu Hermannstadt va avea loc pe cel mai mare stadion al țării, informație confirmată de surse din cadrul LPF.


De altfel, ședința de cooperare cu Jandarmeria, care are loc înaintea fiecărui meci, a avut loc în această dimineață, de la ora 9:00, la Arena Națională.


Roș-albii aveau o restanță de 30.000 euro față de Primăria Capitalei pentru închirierea stadionului și trebuie, pe deasupra, să achite alți 25.000 euro pentru a închiria stadionul Arena National în meciul din prima etapă. 


Dinamo - Hermannstadt va începe luni, 24 august, de la ora 21:00.


2.000 de euro

costă închirierea stadionului din Ștefan cel Mare pentru o partidă


sursa: gsp.ro

Comentarii