Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce se întâmplă cu mutările lui Cristi Manea și Paul Anton

 


Ce se întâmplă cu mutările lui Cristi Manea și Paul Anton



Cosmin Contra (44 de ani) a vorbit despre planurile sale la Dinamo și a comentat două posibile transferuri în Ștefan cel Mare, cel al lui George Țucudean (29 de ani) și cel al lui Cristi Manea (23 de ani).


Cosmin Contra, despre Țucudean și Manea

Noul antrenor al ”câinilor” a dezvăluit că fostul vârf de la CFR Cluj nu e pregătit să vină la Dinamo, în timp ce apărătorul lateral are o situație extrem de delicată în Cipru.


”Manea are o situație mai complicată cu echipa din Cipru, chiar dacă am vorbit cu el. George a fost entuziasmat de acest proiect, dar având problemele pe care le-a avut mi-a cerut două zile de gândire.


După aceste zile mi-a zis că nu se simte în stare din punct de vedere mental și fizic pentru a ajuta la reconstruirea lui Dinamo. Astfel că varianta George Țucudean a căzut”, a anunțat Contra.


Dinamo speră că îl va convinge pe Paul Anton să semneze

În schimb, Dinamo are speranțe că îl va convinge pe Paul Anton să revină în Ștefan cel Mare. Mijlocașul defensiv este liber de contract după ce s-a despărțit de rușii de la Krylia Sovetov Samara.


”Cu Paul Anton suntem în discuții, dar are niște oferte și așteptăm un răspuns de la el”, a explicat Cosmin Contra.


”În momentul de față avem nevoie de experiență. Fotbaliștii tineri vor crește mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu mai multă experiență pe posturile deficitare”, a mai afirmat noul tehnician al bucureștenilor.



sursa: digisport.ro




Comentarii