Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Ce se întâmplă cu mutările lui Cristi Manea și Paul Anton

 


Ce se întâmplă cu mutările lui Cristi Manea și Paul AntonCosmin Contra (44 de ani) a vorbit despre planurile sale la Dinamo și a comentat două posibile transferuri în Ștefan cel Mare, cel al lui George Țucudean (29 de ani) și cel al lui Cristi Manea (23 de ani).


Cosmin Contra, despre Țucudean și Manea

Noul antrenor al ”câinilor” a dezvăluit că fostul vârf de la CFR Cluj nu e pregătit să vină la Dinamo, în timp ce apărătorul lateral are o situație extrem de delicată în Cipru.


”Manea are o situație mai complicată cu echipa din Cipru, chiar dacă am vorbit cu el. George a fost entuziasmat de acest proiect, dar având problemele pe care le-a avut mi-a cerut două zile de gândire.


După aceste zile mi-a zis că nu se simte în stare din punct de vedere mental și fizic pentru a ajuta la reconstruirea lui Dinamo. Astfel că varianta George Țucudean a căzut”, a anunțat Contra.


Dinamo speră că îl va convinge pe Paul Anton să semneze

În schimb, Dinamo are speranțe că îl va convinge pe Paul Anton să revină în Ștefan cel Mare. Mijlocașul defensiv este liber de contract după ce s-a despărțit de rușii de la Krylia Sovetov Samara.


”Cu Paul Anton suntem în discuții, dar are niște oferte și așteptăm un răspuns de la el”, a explicat Cosmin Contra.


”În momentul de față avem nevoie de experiență. Fotbaliștii tineri vor crește mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu mai multă experiență pe posturile deficitare”, a mai afirmat noul tehnician al bucureștenilor.sursa: digisport.ro
Comentarii