Post Top Ad


Gigi Mulțescu, primele declarații după prelungirea contractului cu Dinamo

 

Gigi Mulțescu, primele declarații după prelungirea contractului cu DinamoGigi Mulțescu (68 de ani) și-a prelungit contractul cu Dinamo și îi va antrena pe „câini” în stagiunea următoare. 


„SMURD-ul” a dezvăluit durata înțelegerii și a vorbit despre noul director sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, mâna dreaptă a finanțatorului Pablo Cortacero. 


„Ieri m-a sunat toată lumea și nu semnasei nimic, n-aveam ce să spun. Noi ne-am înțeles de principiu sâmbătă, am parafat luni. Sunt cu acte în regulă acum. Contractul este pe un an, curat (n.red. fără opțiune de prelungire). Am discutat cu directorul sportiv și Bogdan Bălănescu


Am discutat de jucători, ei au propus un nume, am propus și eu. Totul pentru întărirea echipei, să vedem ce o să se realizeze. Suntem puțin în întârziere cu transferurile, pe cei care vor fi transferați trebuie să îi montăm în echipă. E foarte târziu, dar pe repede-înainte sper să rezolvăm”, a declarat antrenorul „câinilor” în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.


A vorbit și despre posibilitatea ca Constantin Budescu să ajungă la echipa sa. „Eu nu am auzit de Budescu. El e un nume mare, decisiv, dar în momentul de față nu s-a discutat nimic”.


Ce impresie să îmi facă? Am discutat la obiect, punctele importante din contract și ce vrem să facem, cum să colaborăm, ce jucători pot aduce și ei - Gigi Mulțescu, despre directorul sportiv Rufo Collado 


Sunt posturi pe care concurența nu e asigurată, mai trebuie dubluri pe post


De echipa a doua se va ocupa domnul Țălnar, așa s-a discutat. Idee foarte bună - Gigi Mulțescusursa: gsp.ro


gigi-mulțescu-primele-declarații-după-prelungirea-contractului-cu-dinamo-10

Comentarii