Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii vor un alt jucător cu experiență


Dinamoviștii vor un alt jucător cu experiență


Dupa transferurile lui Vlad Achim (31 ani), Janusz Gol (34 ani) si Adam Nemec (34 ani), Dinamo incearca o noua lovitura de imagine, prin aducerea unui alt veteran.


“Ros-albii” il doresc pe Cosmin Moti, care este legitimat acum la Ludogoret Razgrad. Fundasul central roman a fost titular in 5 din cele 7 partide jucate de echipa sa in noul sezon, inscriind si un gol, dar Ludogoret a inceput slab noua stagiune, pierzand Supercupa impotriva lui Lokomotiv Plovdiv (0-1), cedand fotoliul de lider in fata lui TSKA Sofia, dupa ce a fost invinsa in prima etapa din A PFG de Botev Vratsa (1-3), si fiind eliminata din turul secund al preliminariilor Champions league, de catre danezii de la FC Midtjylland (0-1). 


Moti mai are contract cu bulgarii pana in iunie 2021, iar daca acesta va hotari sa il duca la final, atunci Dinamo il asteapta, in vara viitoare, cu un contract pentru un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca unul. In Bulgaria, el are un salariu de 400.000 de euro pe an, dar jucatorii lui Ludogoret au fost de acord cu masurile propuse recent de conducerea clubului, acceptand taieri intre 30 si 50% din salarii, dupa izbucnirea pandemiei de coronavirus si diminuarea bugetului. 


Cosmin Moti (35 ani) a mai fost legitimat la CSM Resita, FC “U” Craiova si Siena, in timp ce pentru Dinamo a evoluat intre 2005 si 2012, jucand 222 de meciuri si inscriind 6 goluri. El a fost pe teren la ultimul titlu cucerit de Dinamo, in 2007, cand a facut pereche in centrul defensivei cu Radu Stefan. De asemenea, a mai cucerit, in tricoul “cainilor”, Cupa Romaniei (2011-2012) si Supercupa Romaniei (2005).


A evoluat la Ludogoret Razgrad in ultimele 8 sezoane, castigand tot atatea titluri de campion al Bulgariei, dar si o Cupa a Bulgariei si patru Supercupe. De asemenea, cu gruparea de la sud de Dunare, a jucat de doua ori in grupele Champions League si de alte patru ori in cele ale Europa League. El are 15 selectii la echipa nationala de seniori a Romaniei, dar nu a mai fost convocat pentru ultimele actiuni. Moti unul dintre idolii galeriei dinamoviste, dupa evolutiile avute in tricoul echipei, dar si dupa eliminarea FCSB, in 2014, in play-off-ul Champions League, cand a intrat in poarta inaintea loviturilor de departajare si a aparat suturile lui Parvulescu si Rapa.   


sursa: sport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii