Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo face al 4-lea transfer: Vine un jucător-surpriză din Spania!

 

Dinamo face al 4-lea transfer: Vine un jucător-surpriză din Spania!


Fostul fundaș stânga al celor de la Tenerife, Isma Lopez, 30 de ani, va semna în cel mai scurt timp cu Dinamo, după ce va încheia conturile cu formația insulară.


Dinamo este activă pe piața transferurilor. I-a adus pe Vlad Achim, Janusz Gol și Adam Nemec, se pregătește să oficializeze al 4-lea transfer cât mai curând posibil. Chiar dacă fanii sperau ca Pablo Cortacero să-i convingă pe Paul Anton și pe George Țucudean să îmbrace din nou tricoul alb-roșu, noua mutare vine din Spania.


Presa iberică a scris astăzi că fundașul stânga Isma Lopez, care poate evolua și mai avansat, ca extremă, este gata să-și facă bagajele pentru a ajunge la București. Conform elcorreo.com, părțile sunt înțelese, iar jucătorul care s-a format la Athletic Bilbao - pentru care nu s-a plătit niciodată vreo sumă de transfer! - fiind dispus să îmbrace tricoul "câinilor". Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Lopez va semna un acord valabil pe două sezoane, iar salariul său lunar va fi de 15.000 de euro.


Isma Lopez a mai evoluat la Zaragoza B și la Lugo, are și un meci în cupele europene pentru Bilbao în urmă cu 8 ani, în Europa League. A mai jucat pentru Sporting Gijon și Omonia Nicosia. Fostul internațional de juniori al Spaniei a jucat 10 meciuri ediția trecută pentru Tenerife. A fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, în 2007.


16

meciuri a adunat pentru bascii de la Bilbao, marcând de două ori și oferind trei assist-uri


66

de meciuri are Isma Lopez în LaLiga, marcând două goluri, el evoluând în divizia de elită pentru Athletic și pentru Gijon


sursa: gsp.ro

sursa foto: deporpress.com

Comentarii