Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


„Am auzit că bagă imediat vreo 4-5 milioane de euro!”

 

Dinamoviștii se pot gândi la play-off după plecarea lui Negoiță!Dinamo speră să revină în acest sezon în play-off și să se bată chiar la titlu, iar Dumitru Dragomir le dă speranțe suporterilor, după sosirea investitorilor din Spania.


Fostul șef al LPF are mare încredere în Cosmin Contra, dezvăluind suma care ar urma să intre cât de curând în conturile clubului.Dumitru Dragomir pariază pe Cosmin Contra: „Dacă nici el nu e bun, atunci cine?”

„Dacă nici Contra nu e bun, atunci cine? „Guriță” nu e băiat prost, știe el ceva. Cred că el are însă doar garanții verbale, mă îndoiesc că sunt faptice. Nu-i cunosc pe spanioli, nu știu nimic despre ei, dar am auzit că bagă vreo 4-5 milioane de euro acum, imediat. Dacă amână, poate nu sunt ei proprietarii”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.


„Aseară am vorbit cu Cosmin și vorbeam cu el, îmi spunea că are ceva emoții, speră ca lucrurile discutate speră să fie reale. Din ce am discutat, au planuri mari spaniolii. Contra contractual este asigurat, dar garanții nu sunt. Până nu vor vedea anumite lucruri că se vor întâmpla, nu ai nicio siguranță.


Se vede că oamenii vor să facă altceva decât ce există în România, să profesionalizeze întreaga structură a clubului, să vină oameni de afară. Să sperăm că se va întâmpla, e normal ca lumea să fie sceptică pentru că nu îi cunoaște pe acești investitori”, a declarat Ciprian Marica la Pro X.


„Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion. Ar fi unul dintre lucrurile care ar ajuta acest proiect să devină cât mai serios, cât mai repede. Din ce am vorbit eu cu ei, oamenii vor să facă treabă foarte serioasă aici la Dinamo”, a spus, miercuri, Cosmin Contra, la Digi Sport, după ce a revenit la Dinamo, acolo unde l-a înlocuit pe Gigi Mulțescu.


sursa: prosport.ro

Comentarii