Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


„Am auzit că bagă imediat vreo 4-5 milioane de euro!”

 

Dinamoviștii se pot gândi la play-off după plecarea lui Negoiță!Dinamo speră să revină în acest sezon în play-off și să se bată chiar la titlu, iar Dumitru Dragomir le dă speranțe suporterilor, după sosirea investitorilor din Spania.


Fostul șef al LPF are mare încredere în Cosmin Contra, dezvăluind suma care ar urma să intre cât de curând în conturile clubului.Dumitru Dragomir pariază pe Cosmin Contra: „Dacă nici el nu e bun, atunci cine?”

„Dacă nici Contra nu e bun, atunci cine? „Guriță” nu e băiat prost, știe el ceva. Cred că el are însă doar garanții verbale, mă îndoiesc că sunt faptice. Nu-i cunosc pe spanioli, nu știu nimic despre ei, dar am auzit că bagă vreo 4-5 milioane de euro acum, imediat. Dacă amână, poate nu sunt ei proprietarii”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.


„Aseară am vorbit cu Cosmin și vorbeam cu el, îmi spunea că are ceva emoții, speră ca lucrurile discutate speră să fie reale. Din ce am discutat, au planuri mari spaniolii. Contra contractual este asigurat, dar garanții nu sunt. Până nu vor vedea anumite lucruri că se vor întâmpla, nu ai nicio siguranță.


Se vede că oamenii vor să facă altceva decât ce există în România, să profesionalizeze întreaga structură a clubului, să vină oameni de afară. Să sperăm că se va întâmpla, e normal ca lumea să fie sceptică pentru că nu îi cunoaște pe acești investitori”, a declarat Ciprian Marica la Pro X.


„Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion. Ar fi unul dintre lucrurile care ar ajuta acest proiect să devină cât mai serios, cât mai repede. Din ce am vorbit eu cu ei, oamenii vor să facă treabă foarte serioasă aici la Dinamo”, a spus, miercuri, Cosmin Contra, la Digi Sport, după ce a revenit la Dinamo, acolo unde l-a înlocuit pe Gigi Mulțescu.


sursa: prosport.ro

Comentarii