Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






„Am auzit că bagă imediat vreo 4-5 milioane de euro!”

 

Dinamoviștii se pot gândi la play-off după plecarea lui Negoiță!



Dinamo speră să revină în acest sezon în play-off și să se bată chiar la titlu, iar Dumitru Dragomir le dă speranțe suporterilor, după sosirea investitorilor din Spania.


Fostul șef al LPF are mare încredere în Cosmin Contra, dezvăluind suma care ar urma să intre cât de curând în conturile clubului.



Dumitru Dragomir pariază pe Cosmin Contra: „Dacă nici el nu e bun, atunci cine?”

„Dacă nici Contra nu e bun, atunci cine? „Guriță” nu e băiat prost, știe el ceva. Cred că el are însă doar garanții verbale, mă îndoiesc că sunt faptice. Nu-i cunosc pe spanioli, nu știu nimic despre ei, dar am auzit că bagă vreo 4-5 milioane de euro acum, imediat. Dacă amână, poate nu sunt ei proprietarii”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.


„Aseară am vorbit cu Cosmin și vorbeam cu el, îmi spunea că are ceva emoții, speră ca lucrurile discutate speră să fie reale. Din ce am discutat, au planuri mari spaniolii. Contra contractual este asigurat, dar garanții nu sunt. Până nu vor vedea anumite lucruri că se vor întâmpla, nu ai nicio siguranță.


Se vede că oamenii vor să facă altceva decât ce există în România, să profesionalizeze întreaga structură a clubului, să vină oameni de afară. Să sperăm că se va întâmpla, e normal ca lumea să fie sceptică pentru că nu îi cunoaște pe acești investitori”, a declarat Ciprian Marica la Pro X.


„Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion. Ar fi unul dintre lucrurile care ar ajuta acest proiect să devină cât mai serios, cât mai repede. Din ce am vorbit eu cu ei, oamenii vor să facă treabă foarte serioasă aici la Dinamo”, a spus, miercuri, Cosmin Contra, la Digi Sport, după ce a revenit la Dinamo, acolo unde l-a înlocuit pe Gigi Mulțescu.


sursa: prosport.ro

Comentarii