Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


IONUŢ NEGOIŢĂ, FERICIT CĂ SPANIOLII L-AU READUS PE COSMIN CONTRA LA DINAMO

 

News Alert | Ionuț Negoiță ar fi vândut Dinamo! Anunțul de ultimă oră


Clubul Dinamo a anunţat, miercuri, că fostul selecţioner al primei reprezentative, Cosmin Contra, este noul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare.


Cosmin Contra îi ia locul lui Gigi Mulţescu, care a fost demis tot miercuri din funcţia de antrenor, dar va rămâne în club, într-o altă funcţie care urmează să fie anunţată zilele viitoare.


Revenirea fostului selecţioner pe banca tehnică a lui Dinamo a fost salutată şi de către Ionuţ Negoiţă, fostul patron al echipei.


„Contra nu cred că va avea vreo problemă din punctul de vedere al presiunii. Sunt convins că îi place. Altfel, nu venea. Ştie foarte bine ce înseamnă această echipă”, a spus Negoiţă, conform GSP.


„Jucătorii pe care Dinamo doreşte să-i transfere acum sunt buni, cu siguranţă. Mă bucur că se aduc fotbalişti. Doamne, ajută! Sunt fericit, întrucât se dau semne de revenire şi pare un proiect serios. Chiar e o bucurie”, a încheiat acesta, pentru sursa mai sus numită.sursa: looksport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii