Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Gigi Mulțescu nu rămâne la Dinamo după venirea lui Cosmin Contra

 


Gheorghe Mulțescu (68 de ani), actualul antrenor al lui Dinamo, a decis să nu rămână în cadrul clubului odată ce va fi îndepărtat din funcția de A1.



Numirea lui Cosmin Contra (44 de ani) pe banca tehnică a lui Dinamo este iminentă, astfel că antrenorul din prezent, Gigi Mulțescu, va fi dat la o parte. „SMURD-ului” i se va propune să rămână în club și să ocupe o altă funcție, acesta fiind apreciat de toată suflarea dinamovistă. 


Însă antrenorul va refuza toate propunerile administratorilor spanioli! Nu dorește să devină nici șeful departamentului de scouting, nici director tehnic la echipa a doua sau la centrul de juniori. Mulțescu va spune „pas” din orgoliu, fiind dezamăgit de modul în care a fost tratat de spanioli în toată această perioadă. I s-a prelungit contractul, pentru ca peste o singură etapă să fie mazilit!


Ce spun fotbaliștii lui Dinamo

Dinamo a disputat aseară primul meci din noul sezon de Liga 1, remizând cu Hermannstadt, scor 1-1. La final, întrebat despre înlocuirea sa cu Cosmin Contra, Mulțescu a părut puțin iritat. „Era și ieri și alaltăieri aproape. Îmi spuneau unii jurnaliști că ei știu sigur. Ce să spun? Nu comentez, ce să comentez despre altcineva? Cât sunt aici încerc să îmi fac meseria și să scot ce e mai bun. Pentru Dinamo, dacă ei sunt patroni și asta vor, accept orice. Totul ca Dinamo să fie în regulă!”, a spus el.


Iar fotbaliștii îi țin partea lui Mulțescu. Cătălin Straton, portarul titular, a declarat că echipa îi e aproape celui supranumit „SMURD”. „Echipa este alături de Gigi Mulțescu, noi știm că rămâne dânsul. Dacă astăzi câștigam, probabil nu se mai vorbea de schimbarea lui. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar eu nu știu nimic”, a declarat Straton.


3 meciuri

a disputat Mulțescu ca antrenor la Dinamo în acest nou mandat. Bilanțul: o victorie și două egaluri


sursa: gsp.ro

Comentarii