Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu Dinamo

 

Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu Dinamo



Dinamo se mișcă în forță pe piața transferurilor și își betonează mijlocul terenului: Janusz Gol, fostul căpitan al celor de la KS Cracovia, semnează cu echipa patronată de spaniolul Cortacero! 



Din informațiile ProSport, fotbalistul polonez de 34 de ani urmează să sosească la București în zilele următoare și să parafeze actele cu formația din Ștefan cel Mare. Este al doilea mijlocaș pe care „câinii” îl aduc, după ce Rufo Collado l-a convins și pe Vlad Achim, de la Viitorul, să se alăture haitei


Janusz Gol semnează cu Dinamo! Polonezul are 34 de ani, dar este un mijlocaș „de clasă”

Proiectul ibericilor începe să se miște, iar Dinamo a început să își întărească lotul pentru sezonul 2020/2021. În timp ce zvonurile cu Denis Alibec și Constantin Budescu nu s-au concretizat, noul director sportiv s-a mișcat rapid și a obținut acordul verbal a doi mijlocași centrali importanți.


Venirea lui Vlad Achim de la Viitorul a fost prima mutare a lui Dinamo, confirmată și de Gică Popescu, iar acum ProSport a aflat și numele celui de-al doilea ales: Janusz Gol. Este vorba despre un mijlocaș de 34 de ani, de picior stâng, care a jucat la KS Cracovia, unde a și fost căpitan de echipă. Deși are o vârstă destul de înaintată pentru un fotbalist, Gol este caracterizat de cei care l-au văzut jucând drept un milocaș „de clasă”, care nu va avea probleme să se adapteze în Liga 1. Janusz ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract.


sursa: prosport.ro

Comentarii