Post Top Ad


Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu Dinamo

 

Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu DinamoDinamo se mișcă în forță pe piața transferurilor și își betonează mijlocul terenului: Janusz Gol, fostul căpitan al celor de la KS Cracovia, semnează cu echipa patronată de spaniolul Cortacero! Din informațiile ProSport, fotbalistul polonez de 34 de ani urmează să sosească la București în zilele următoare și să parafeze actele cu formația din Ștefan cel Mare. Este al doilea mijlocaș pe care „câinii” îl aduc, după ce Rufo Collado l-a convins și pe Vlad Achim, de la Viitorul, să se alăture haitei


Janusz Gol semnează cu Dinamo! Polonezul are 34 de ani, dar este un mijlocaș „de clasă”

Proiectul ibericilor începe să se miște, iar Dinamo a început să își întărească lotul pentru sezonul 2020/2021. În timp ce zvonurile cu Denis Alibec și Constantin Budescu nu s-au concretizat, noul director sportiv s-a mișcat rapid și a obținut acordul verbal a doi mijlocași centrali importanți.


Venirea lui Vlad Achim de la Viitorul a fost prima mutare a lui Dinamo, confirmată și de Gică Popescu, iar acum ProSport a aflat și numele celui de-al doilea ales: Janusz Gol. Este vorba despre un mijlocaș de 34 de ani, de picior stâng, care a jucat la KS Cracovia, unde a și fost căpitan de echipă. Deși are o vârstă destul de înaintată pentru un fotbalist, Gol este caracterizat de cei care l-au văzut jucând drept un milocaș „de clasă”, care nu va avea probleme să se adapteze în Liga 1. Janusz ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract.


sursa: prosport.ro

Comentarii