Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu Dinamo

 

Fostul căpitan al Cracoviei un mijlocaș cu selecții în naționala Poloniei semnează cu Dinamo



Dinamo se mișcă în forță pe piața transferurilor și își betonează mijlocul terenului: Janusz Gol, fostul căpitan al celor de la KS Cracovia, semnează cu echipa patronată de spaniolul Cortacero! 



Din informațiile ProSport, fotbalistul polonez de 34 de ani urmează să sosească la București în zilele următoare și să parafeze actele cu formația din Ștefan cel Mare. Este al doilea mijlocaș pe care „câinii” îl aduc, după ce Rufo Collado l-a convins și pe Vlad Achim, de la Viitorul, să se alăture haitei


Janusz Gol semnează cu Dinamo! Polonezul are 34 de ani, dar este un mijlocaș „de clasă”

Proiectul ibericilor începe să se miște, iar Dinamo a început să își întărească lotul pentru sezonul 2020/2021. În timp ce zvonurile cu Denis Alibec și Constantin Budescu nu s-au concretizat, noul director sportiv s-a mișcat rapid și a obținut acordul verbal a doi mijlocași centrali importanți.


Venirea lui Vlad Achim de la Viitorul a fost prima mutare a lui Dinamo, confirmată și de Gică Popescu, iar acum ProSport a aflat și numele celui de-al doilea ales: Janusz Gol. Este vorba despre un mijlocaș de 34 de ani, de picior stâng, care a jucat la KS Cracovia, unde a și fost căpitan de echipă. Deși are o vârstă destul de înaintată pentru un fotbalist, Gol este caracterizat de cei care l-au văzut jucând drept un milocaș „de clasă”, care nu va avea probleme să se adapteze în Liga 1. Janusz ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract.


sursa: prosport.ro

Comentarii