Post Top Ad


ULTIMĂ ORĂ | Ce spun noii sefi ai lui Dinamo despre transferul lui Budescu

 


ULTIMĂ ORĂ | Ce spun noii sefi ai lui Dinamo despre transferul lui BudescuFC Dinamo a emis, duminică, un comunicat prin care cere “răbdare, înţelegere şi speranţă” din partea suporterilor, în contextul schimbării recente a acţionarului majoritar. Clubul a menţionat că lucrează pentru a forma “o echipă pentru performanţă” şi a adăugat că nu există un interes al său pentru “angajarea anumitor jucători de la echipe rivale”, cu referire la potenţialul transfer al lui Constantin Budescu, de la Astra Giurgiu.

 

“Având în vedere schimbarea recentă a acţionarului majoritar în aceste momente premergătoare startului noului sezon competiţional, conducerea sportivă a clubului nostru doreşte să se adreseze tuturor suporterilor şi întregii suflări dinamoviste prin acest comunicat de presă şi solicită răbdare, înţelegere şi speranţă în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect sportiv foarte interesant şi competitiv.


În acest sens, este de remarcat faptul că lucrăm foarte mult pentru a forma, cât mai curând posibil, o echipă pentru performanţă în Ştefan cel Mare, lucru care să ne ofere depline garanţii sportive pentru a readuce Dinamo Bucureşti în locul pe care îl deţine în fotbalul românesc prin istorie, prestigiu şi tradiţie.

 

În acelaşi timp, dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima, în primul rând, respectul atât faţă de toate cluburile rivale din România, cât şi pentru jucătorii şi antrenorii acestora, în special faţă de cei care activează în Liga 1, şi, pe de altă parte, profundul nostru dezacord în ceea ce priveşte informaţiile false apărute în ultimele zile în mass-media despre un presupus interes din partea noastră în angajarea anumitor jucători de la echipe rivale, folosind aceste informaţii exclusiv în beneficiul terţilor rău intenţionaţi şi cu un scop economic nelegitim.

 

Doar Dinamo Bucureşti!”, este comunicatul FC Dinamo.

 

Gruparea bucureşteană are de joi un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

Află tot ce e nou în sport și vezi golurile echipelor favorite


sursa: looksport.ro

Comentarii