Post Top Ad


Ce planuri au spaniolii la gruparea din „Ștefan cel Mare”

 

Ce planuri au spaniolii la gruparea din „Ștefan cel Mare”Venirea investitorilor spanioli la Dinamo a fost primită cu bucurie de Vali Lazăr, fotbalist care a dezvăluit că este aproape să revină la gruparea din „Ștefan cel Mare”.


Mai mult, mijlocașul care până de curând a jucat pentru Dinamo București a dezvăluit ce planuri au spaniolii la gruparea din „Ștefan cel Mare” și anunță că aceștia nu vor da două milioane de euro pentru a-i aduce pe Constantin Budescu și Denis Alibec la Dinamo.„Îmi doresc ca oamenii ăștia care vin dintr-o țară civilizată să facă o treabă bună. Eu știu că vor pune accent pe academie, vor să refacă echipa a doua și eu cred că este benefică pentru jucătorii U19 care termină junioratul și sunt nevoiți să plece împrumut. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, dar un merit mare pentru jucătorii tineri îl are și Gabi Răduță. Probabil el a plecat pentru că a simțit că nu i se acordă o atenție deosebită. Eu cred că împreună cu nea Gigi și cu staff-ul și-au dat acceptul să negociem revenirea mea.Eu nu cred că vor face pasul atât de rapid să investească peste un milion de euro pentru Alibec și 800.000 pentru clauza lui Budescu. Nu cred că vor da două milioane de euro pentru doi jucători din românia. Eu cred că vor avea o strategie bine pusă la punct. Nu știu ce sume vor investi, ci la strategia pas cu pas. Sunt oameni care zic că fac lucruri mărețe și nu fac asta, dar la Dinamo nu mai e cazul să dea greș. Noii patroni nu vor investi imediat atât de mult.
La Dinamo trebuie să aducă jucători de valoare, ca să te bați la play-off îți trebuie un lot echilibrat. Vreo 6 juniori foarte buni, 18 jucători de experiență, plus alți juniori care să crească lângă prima echipă”, a spus Valentin Lazăr pentru ProSport LIVE.sursa: prosport.ro

Comentarii