Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Fotbalistul pe care îl vrea cu orice preț

 


Fotbalistul pe care îl vrea cu orice prețCosmin Contra (44 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, îl vrea sub comanda sa pe George Țucudean (29, atacant).


„Guriță” militează pentru revenirea lui George Țucudean în alb-roșu. Vrea să atace play-off-ul cu un atacant veritabil, care a avut însă mari dificultăți în ultimii ani din cauza unor probleme la inimă. Șefii spanioli de la Dinamo nu erau convinși de transfer, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut Țucudean, însă insistențele lui Contra i-au convins, astfel că vor negocia cu el în acest week-end!


Transferat de Dinamo în 2010, Țucudean a fost legat de „câini” până în iulie 2014. A fost împrumutat la UTA, apoi a stat 2 ani în „Ștefan cel Mare”, pentru ca în cele din urmă să fie transferat la Standard Liege, în schimbul unui milion de euro.


Până ca Dinamo să ajungă la un acord cu Țucudean, „câinii roșii” sunt foarte aproape de a aduce un alt atacant care a mai trecut prin „Ștefan cel Mare”. Este vorba despre Adam Nemec, ajuns la 34 de ani. 


Țucudean are probleme medicale

George Țucudean a luat o pauză lungă, pe fondul problemelor la inimă. Atacantul a evoluat doar în 6 meciuri ale campioanei CFR Cluj în sezonul precedent, marcând un gol. 


De putut mai pot juca, dacă mai vreau. Dar sunt cu semnul întrebării. Am trecut peste perioada cu problemele la inimă. M-au asigurat că e totul ok, că pot face efort. Dar am eu un semn de întrebare. Am fost la mulţi medici. Mă întreb, aşa, ce rost mai are... Am familie am copii, trebuie să-i iei peste tot cu tine. Cu această pandemie nu ştii. Peste jumătate de an, un an, să merg undeva şi să se închidă iarăşi tot... În situaţia mea nu ştiu dacă mai merită - George Țucudean, conform Prosport


900.000 euro

este cota de piață a lui George Țucudean, potrivit Transfermarkt.com


sursa: gsp.ro

Comentarii