Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fotbalistul pe care îl vrea cu orice preț

 


Fotbalistul pe care îl vrea cu orice preț



Cosmin Contra (44 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, îl vrea sub comanda sa pe George Țucudean (29, atacant).


„Guriță” militează pentru revenirea lui George Țucudean în alb-roșu. Vrea să atace play-off-ul cu un atacant veritabil, care a avut însă mari dificultăți în ultimii ani din cauza unor probleme la inimă. Șefii spanioli de la Dinamo nu erau convinși de transfer, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut Țucudean, însă insistențele lui Contra i-au convins, astfel că vor negocia cu el în acest week-end!


Transferat de Dinamo în 2010, Țucudean a fost legat de „câini” până în iulie 2014. A fost împrumutat la UTA, apoi a stat 2 ani în „Ștefan cel Mare”, pentru ca în cele din urmă să fie transferat la Standard Liege, în schimbul unui milion de euro.


Până ca Dinamo să ajungă la un acord cu Țucudean, „câinii roșii” sunt foarte aproape de a aduce un alt atacant care a mai trecut prin „Ștefan cel Mare”. Este vorba despre Adam Nemec, ajuns la 34 de ani. 


Țucudean are probleme medicale

George Țucudean a luat o pauză lungă, pe fondul problemelor la inimă. Atacantul a evoluat doar în 6 meciuri ale campioanei CFR Cluj în sezonul precedent, marcând un gol. 


De putut mai pot juca, dacă mai vreau. Dar sunt cu semnul întrebării. Am trecut peste perioada cu problemele la inimă. M-au asigurat că e totul ok, că pot face efort. Dar am eu un semn de întrebare. Am fost la mulţi medici. Mă întreb, aşa, ce rost mai are... Am familie am copii, trebuie să-i iei peste tot cu tine. Cu această pandemie nu ştii. Peste jumătate de an, un an, să merg undeva şi să se închidă iarăşi tot... În situaţia mea nu ştiu dacă mai merită - George Țucudean, conform Prosport


900.000 euro

este cota de piață a lui George Țucudean, potrivit Transfermarkt.com


sursa: gsp.ro

Comentarii