Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Vor mai veni 7-8 jucători spanioli la Dinamo

 

Vor mai veni 7-8 jucători spanioli la Dinamo„Luni se întoarce Pablo Cortacero. Prima opțiune rămâne Cosmin Contra. El cunoaște bine pe spanioli, asta pentru că vor veni 7-8 jucători spanioli, ei vor un lot de 32 de jucători.


Vor să implementeze un model spaniol, de baza sportivă se ocupă Ruffo Collado, a fost manager la academii, e bine că oamenii se ocupă de baza de jos. 


Echipa a doua e necesară, nu mai pierzi jucătorii pe care îi formezi, pot ajuta în caz de coronavirus. Vor o academie care să rivalizeze cu Gigi Becali, cu Viitorul,” a declarat fostul președinte de la Gaz Metan.


sursa: digisport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii