Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Multescu a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari

 

Multescu a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari


Gigi Mulțescu speră să o ducă pe Dinamo în play-off-ul, însă antrenorul așteaptă întăriri înaintea partidei cu Hermannstadt, prima din noul sezon al Ligii 1.Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari după ce au venit în locul lui Ionuț Negoiță și ar vrea să-l aducă chiar pe Roberto Soldado (35 de ani), fost campion în La Liga cu Real Madrid.


Gigi Mulțescu este sincer: „Mi-ar trebui minim cinci titulari!”


„Perioada petrecută în cele două etape a fost cât o viață! Trecând peste asta, doar Vlad Achim a venit. E făcut transferul, mi s-a spus că o să vină jucători pe filozofia spaniolă, așa că așteptăm. Nu mi s-a spus despre niciun fotbalist. Eu le-am prezentat o listă cu jucătorii, niciunul nu a corespuns, așa că trebuie să aleagă ei. Nu erau jucători de top, dar buni. Ei au alt fonduri de transferuri, deci cu atât mai bine. Jucătorul valoros știe fotbal și se adaptează repede. Trebuie să fie adaptați la vremurile care sunt acum. O să se reseteze și fotbalul din Spania, a revenit și Brazilia după 7-1”, a spus Gigi Mulțescu, la Digi Sport.

Tehnicianul este încântat că nu mai sunt jucători infectați cu COVID-19 la Dinamo și speră să se bazeze în continuare pe Vali Lazăr și Filip Mrzljak.


„Din fericire, toți jucătorii sunt în regulă! Am luat niște măsuri, suntem ok, iar jucătorii au înțeles ce au de făcut. Suflăm și în iaurt, e puțin greu, dar le-am spus că trebuie să facem un sacrificiu. L-aș vrea pe Mrzljak și Lazăr, au fost printre cei mai buni. Aș vrea foarte mulți jucători, mi-ar trebui minim cinci titulari. La ultimele antrenamente, am avut 24 de jucători de câmp. Acum avem 8-9 jucători de la echipele de juniori”, a dezvăluit Mulțescu.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

  1. Care planuri? Care? Ca deocamdată nu există niciun plan. Spaniolii nu au aratat nici un plan. Nici macar nu au spus daca există unu. Luni avem primul meci si avem doar un transfer, ata doar unu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multă lume supărată! Puneți-vă o singură întrebare: cum se desfășurau lucrurile dacă nu venea investitorul? Numai testele COVID costă o grămadă de bani! Au anunțat că Dinamo va juca pe Arena Națională. Chiria acolo e de 20 000 de euro pe meci, din câte am înțeles! Acum, să nu avem impresia că, dintr-o candidată clară la retrogradare sau chiar faliment, peste noapte, devenim zmei și aducem vedete! Plus că, se pare, din cauza pandemiei, o criză financiară cam bate la ușă! Vorba lui Trahanche: "Aveți puțintică răbdare"! Ne vom dumiri ce-i și cu noul investitor! Totuși, să nu derapăm. Nu a venit Abramovici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu