Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Vlad Achim la Dinamo București

 


OFICIAL |  Vlad Achim la Dinamo București


OFICIAL. Vlad Achim la Dinamo București


București, 18 august 2020. Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Vlad Achim la Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale.

Ultima oară la Viitorul Constanța, Vlad Achim (31 de ani) a început fotbalul la juniorii clubului Farul Constanța și a mai jucat în carieră pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.

Bun venit la Dinamo București, Vlad Achim!


3 trofee a câștigat Vlad Achim în carieră: Cupa României și Supercupa României cu Viitorul Constanța (ambele în 2019) și Cupa Ligii cu FCSB (2016).


30 de meciuri a jucat Vlad Achim, sezonul trecut, pentru Viitorul Constanța, 28 în campionat și două în Europa League. A marcat 5 goluri, toate în Liga 1.


2 convocări la echipa națională a țării noastre are Vlad Achim, fiind rezervă în meciurile Grecia vs România 0-1 (preliminarii CE 2016) și Italia vs România 2-2 (amical, 2015).


sursa foto: gsp.ro

sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii