Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cosmin Contra e supărat de atitudinea spaniolilor

 

Cosmin Contra e supărat de atitudinea spaniolilor


Cosmin Contra (44 de ani) e supărat de atitudinea spaniolilor, fiindcă una vorbiseră, alta se întâmplă, astfel că implicarea lui în proiect e în cumpănă. Până la stabilirea noului antrenor, posibil unul iberic, i s-a prelungit contractul lui Gigi „SMURD” Mulțescu (68).



Una s-a vorbit când era stare de urgență în toată Europa, alta se întâmplă acum, la finalul verii, după ce Pablo Cortacero et Co au preluat puterea la Dinamo! În toiul primăverii, Cosmin Contra a fost contactat de către iberici și a fost sedus cu ideea unui proiect grandios în care el era unul dintre personajele importante. 


Trebuia să fie antrenor cu puteri de manager, să-și elaboreze el întreaga echipă. Timpul a trecut, „Guriță” a încercat să convingă cel puțin un fotbalist de națională, Gabriel Tamaș - între timp ajuns la U Cluj - , să se alăture formației din Ștefan cel Mare, iar actualul observator UEFA nu a mai fost căutat de către Cortacero și Melero.


Contra rămâne cu UEFA

Momentan, Contra este la Lisabona, asistă la meciurile din Final 8, dar a rămas cu un gust amar în urma faptului că a fost evitat în ultima perioadă de către spanioli. Care doar au spus, public, că-l doresc, prin reprezentanții lor, s-au folosit și de imaginea lui în cadrul negocierilor, însă nu au făcut ceva concret ca să pună în aplicare planul din primăvară. 


Cortacero a rămas să se vadă zilele acestea cu Contra, fie la Lisabona, fie la Madrid, cel puțin teoretic, dar fostul selecționer mai rămâne angrenat în munca de la UEFA cel puțin până pe 23 august, când e finala Champions League. Or, a doua zi, pe 24 august, Dinamo are prima etapă, cu Hermannstadt. „Guriță” așteaptă acum să fie curtat cu adevărat, dacă este dorit, mai ales că a refuzat o ofertă de un milion de euro din Arabia Saudită și mai este chemat în Spania și în Turcia.


Ori spaniol, ori preferatul echipei

Cortacero mai are și alte trei variante, mai low cost, din Spania, antrenori pe care-i cunosc el și Juan Melero. Rămâne de văzut dacă va aplica astăzi pentru una dintre ele. În mod normal, azi va trebui să decidă clar cine va conduce staff-ul tehnic în startul sezonului, echipa reunindu-se după două zile libere. 


Fie Juan Oltra, fie alt A1. Sau va rămâne Gigi Mulțescu, veteranul de 68 de ani, care, alături de Cornel Țălnar, directorul tehnic, și-a prelungit ieri contractul. Logic, având în vedere că tocmai expiraseră acordurile lor și Dinamo rămăsese, practic, fără niciun antrenor la prima echipă! Mulțescu este dorit în continuare de către jucători, aceștia fiind seduși până acum de modul de lucru al celui poreclit „SMURD”.




Dacă aș veni antrenor la Dinamo? Nu, tată, mie-mi plac cârnații de Pleșcoi! Sunt tradiționalist. Eu sunt cu cârnații, așa le zic, nu chorizo - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep


Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului - Rufo Collado, director sportiv Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii