Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Pablo Cortacero are un alt obiectiv suprem la Dinamo: "Este un lucru major"

 

Pablo Cortacero: "Academia este un obiectiv major pentru Dinamo"


Patronul lui Dinamo, Pablo Cortacero, a susținut prima sa conferință de presă în România, duminică, alături de antrenorul Cosmin Contra.


Pablo Cortacero: "Academia este un obiectiv major pentru Dinamo"


Pablo Cortacero are planuri mari cu Dinamo, însă în primul rând vrea să vadă cum Academia prinde viață: "Bugetul îl vom stabili într-o săptămână, maxim două, și atunci îl vom comunica. Aștept seriozitatea, transparență și transformarea clubului într-un club profesionist, așa cum există în marile campionate din Europa. Dar în primul rând vreau să mizăm pe jucătorii din Academie.


Academia este un obiectiv major pentru Dinamo. În acest sens e nevoie de controlul nutriției, o metodologie bună de lucru și observarea periodică a evoluției lor juniorilor", a spus Pablo Cortacero, la conferința de presă susținută la Săftica.


Până în acest moment, Pablo Cortacero a decis să reînființeze Dinamo II, echipă care a fost înscrisă în Liga 3.


sursa: digisport.ro

Comentarii