Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu Dinamo

 

Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu Dinamo


Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo au făcut ieri primul transfer, mijlocașul Vlad Achim (31 de ani), iar acum vor să-i convingă pe Vali Lazăr și Filip Mrzljak să continue la club.


Dinamo și-a făcut, iniţial, o listă de 10-12 jucători din Spania, dintre care au rămas doar 7 pe care Cortacero și Melero încearcă să-i convingă să vină la București. Zilele acestea, ei trebuie să sosească în Capitală. Șefii clubului sunt așteptaţi înapoi în România la începutul săptămânii viitoare. 


Totodată, Rufo Collado va discuta și eventualitatea semnării unor noi acorduri cu Vali Lazăr, 30 de ani, și cu Filip Mrzljak, 27 de ani, cărora le-au expirat contractele și sunt dispuși la negocieri, dacă nu-și rezolvă angajamente în străinătate. 


Extrema Vali Lazăr a bifat 12 meciuri în Liga 1, de la transferul din iarnă, și a reușit un gol, cu FCSB. Este cotat la 400.000 de euro

Croatul Filip Mrzljak a fost om de bază la mijlocul lui Dinamo. Venit în vara lui 2019 la club, a bifat 24 de meciuri și două goluri în Liga 1. Cota lui este de 550.000 de euro

Transferuri Dinamo 

Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)

Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)

Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)sursa: gsp.ro

Comentarii

 1. Dintre cei doi eu îl prefer pe Mjrzljak , sper că reînfințarea echipei a doua nu a fost un bluf,ce vom face cu spaniolii care vor veni(dacă vor veni vreunul)fiindcă trebuie să stea în carantină ,CAMPIONATUL bate la ușă ,din nou start ratat,este nevoie de întăriri în toate compartimentele,suntem descoperiți pe mai multe poziții,copii care vin din spate sunt talentați ,sper că și muncitori,dar fără jocuri în picioare momentan nu putem aștepta salvarea de la ei ,pe viitor sunt sigur că ei reprezintă soluția ,sper la un debut de sezon bun!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu l-as tine pe Filip Mrzljak, dar i-as scadea din salariu,daca ii convine, ca am inteles ca are 12.000 de euro. Asa macar la 8000 de euro daca il face zic eu ca e bine.

   Ștergere
 2. Lazar e genul de om care pune conditii....asa ceva nu mai avem nevoie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Croatul ar fii bun. Are experienta, nu greseste grav ... merge.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ghorghe de la voluntari? Ar merge pt. noi, poate de data asta il convinge cnv. sa vina.

  RăspundețiȘtergere
 5. Suntem in moarte clinica, nici nu murim dar nici mult de trăit nu mai avem.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu înțeleg de ce nu forțează transferurile celor de la Gaz Metan, sunt jucători buni care ne pot ajuta enorm.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu