Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO |Toată suflarea dinamovistă este multumita. Legendele clubului vizează din nou la trofee

 


galerie dinamo
Toată suflarea dinamovistă salută trecerea pachetului majoritar de la Ionuţ Negoiţă, la consorţiul internaţional Benel, condus de oamenii spaniolului Pablo Cortacero.Dinamoviştii sărbătoresc vânzarea clubului de către Ionuţ Negoiţă. După trei sezoane la rând în care echipa din Ştefan cel Mare a jucat în play-out, legendele clubului vizează din nou la trofee. Dinamo nu a mai câştigat titlul din 2007.


"Ce aşteptări am: Dinamo să se bată în fiecare an la titlu, în fiecare să fie în cupele europene, jucători de valoare, antrenor foarte bun. Sper să facă performanţă cu Dinamo, pentru că clubul ăsta merită. Aţi văzut ce suporteri avem", a declarat Tibor Selymeş, pentru Telekom Sport.


Tibor Selymeş a evoluat pentru Dinamo în perioada 1990-1993, înainte să plece la Cercle Brugge. De altfel, a fost şi antrenor în "Ştefan cel Mare" în 2013, la echipa secundă a clubului. Pentru echipa naţională, Selymeş a strâns 46 de meciuri.

sursa foto: digisport.ro

sursa: telekomsport.ro

Comentarii