Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO |Toată suflarea dinamovistă este multumita. Legendele clubului vizează din nou la trofee

 


galerie dinamo




Toată suflarea dinamovistă salută trecerea pachetului majoritar de la Ionuţ Negoiţă, la consorţiul internaţional Benel, condus de oamenii spaniolului Pablo Cortacero.



Dinamoviştii sărbătoresc vânzarea clubului de către Ionuţ Negoiţă. După trei sezoane la rând în care echipa din Ştefan cel Mare a jucat în play-out, legendele clubului vizează din nou la trofee. Dinamo nu a mai câştigat titlul din 2007.


"Ce aşteptări am: Dinamo să se bată în fiecare an la titlu, în fiecare să fie în cupele europene, jucători de valoare, antrenor foarte bun. Sper să facă performanţă cu Dinamo, pentru că clubul ăsta merită. Aţi văzut ce suporteri avem", a declarat Tibor Selymeş, pentru Telekom Sport.


Tibor Selymeş a evoluat pentru Dinamo în perioada 1990-1993, înainte să plece la Cercle Brugge. De altfel, a fost şi antrenor în "Ştefan cel Mare" în 2013, la echipa secundă a clubului. Pentru echipa naţională, Selymeş a strâns 46 de meciuri.





sursa foto: digisport.ro

sursa: telekomsport.ro

Comentarii