Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






PCH pe aceasi linie cu Cortacero

 

PCH pe aceasi linie Cortacero



Primele decizii luate de Pablo Cortacero şi colaboratorii săi la Dinamo sunt pe placul fanilor din Programul DDB. Luni seară, PCH a ieşit cu un mesaj apreciativ la adresa noilor investitori spanioli.

 

Mutarea echipei pe Arena Naţională, înscrierea formaţiei a doua în Liga 3 şi prelungirea contractului lui Gigi Mulţescu sunt hotărâri pe care ultraşii le aprobă în unanimitate: "SALUTĂM DECIZIILE ANUNŢATE ASTĂZI DE FC DINAMO BUCUREŞTI!

 

Citește și

- Vom juca meciurile de acasă pe Arena Naţională. Ne-am dorit acest lucru.

Când se vor ridica restricţiile, vom arata ce înseamnă prezenţa câinilor pe un stadion fără pistă.

 

- S-a reînfiinţat echipa a doua a lui Dinamo. Cele mai bune rezultate le-am avut atunci când aveam şi echipa a doua, unde tinerii se puteau căli în meciuri tari.

 

- Confirmarea lui Gigi Mulţescu. Dincolo de valoarea lui nea Gigi ca antrenor, gestul acesta reprezintă o recunoaştere a meritelor sale în salvarea de la retrogradare şi în restabilirea atmosferei din vestiar.

Să nu uităm că Gigi Mulţescu a acceptat să preia Dinamo într-o situaţie în care niciun antrenor nu ar fi venit.

 

Suntem convinşi că pe aceeaşi linie a veştilor bune vor veni în curând şi ştirile despre transferuri importante de jucători", e prima parte a mesajului fanilor.

Patru direcţii trasate de Program DDB

Suporterii care au salvat clubul în cea mai grea perioadă a existenţei lui mută acum atenţia spre viitor. Vor stadion nou în Ştefan cel Mare, de preferat fără pistă, punerea accentului pe creşterea juniorilor, performanţă pe plan sportiv, dar şi dezvoltarea programului de socios DDB: "Reamintim cele 4 obiective ale Programului DDB prin care vom sprijini Clubul Dinamo:

 

1. STADION nou fără pistă. Echipa DDB va avea zilele acestea o altă întâlnire cu reprezentanţii CNI.

2. Dezvoltarea ACADEMIEI DINAMO

3. Ridicarea şi readucerea lui Dinamo acolo unde îi este locul, acolo unde este PERFORMANŢA.

4. Creşterea comunităţii SOCIOS prin www.programddb.ro

 

Un club care are o comunitate socios puternică, are şansa să devină un club de nivel european. Cotizaţia este de 48€/an, cu posibilitatea de a plăti în 6 rate de câte 8€, adică 40 de lei la fiecare două luni", mai transmit fanii.


sursa: looksport.ro

Comentarii