Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo bifează al doilea transfer!

 

Dinamo bifează al doilea transfer!


Dinamo bifează al doilea transfer din „era Cotacero”. Șefii clubului au ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol (34 de ani).


După ce l-a adus pe Achim, Dinamo a ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol. După mai multe runde de negocieri, mijlocașul defensiv cu 8 meciuri în echipa națională a Poloniei a acceptat oferta „câinilor”. Acesta va veni vineri pentru a semna un contract valabil pe un an.

Janusz este liber de contract după ce a părăsit-o pe Cracovia, acolo unde a fost coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă. Mijlocașul polonez este cotat la 325.000 euro de Transfermarkt și a mai evoluat în Polonia la Legia Varșovia, GKS Belchatow și Polonia-Stal, dar și în Rusia, la Amkar Perm.

Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)

Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)

Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)


sursa: gsp.ro


Comentarii

  1. Cu bătrânei a luat CFR campionatul 3 ani la rând, ne trebuie oameni cu experiență, nu doar care miros a lapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne trebuie 4-5 jucatori cu experienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un pas bun cred, ne trebuie jucatori cu experienta acum pentru a contracara omogenitatea celorlalre echipe !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu