Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo bifează al doilea transfer!

 

Dinamo bifează al doilea transfer!


Dinamo bifează al doilea transfer din „era Cotacero”. Șefii clubului au ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol (34 de ani).


După ce l-a adus pe Achim, Dinamo a ajuns la un acord cu polonezul Janusz Gol. După mai multe runde de negocieri, mijlocașul defensiv cu 8 meciuri în echipa națională a Poloniei a acceptat oferta „câinilor”. Acesta va veni vineri pentru a semna un contract valabil pe un an.

Janusz este liber de contract după ce a părăsit-o pe Cracovia, acolo unde a fost coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă. Mijlocașul polonez este cotat la 325.000 euro de Transfermarkt și a mai evoluat în Polonia la Legia Varșovia, GKS Belchatow și Polonia-Stal, dar și în Rusia, la Amkar Perm.

Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)

Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)

Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)


sursa: gsp.ro


Comentarii

  1. Cu bătrânei a luat CFR campionatul 3 ani la rând, ne trebuie oameni cu experiență, nu doar care miros a lapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne trebuie 4-5 jucatori cu experienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un pas bun cred, ne trebuie jucatori cu experienta acum pentru a contracara omogenitatea celorlalre echipe !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu