Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cosmin Contra sanse mari sa vina la Dinamo. Ce oferta a refuzat

 

Cosmin Contra sanse mari sa vina la Dinamo. A refuzat o oferta de 1 milion de euro


Cosmin Contra are șanse destul de mici să revină la Dinamo! Implicat în preluarea clubului din „Ștefan cel Mare”, Ioan Mărginean a oferit ultimele noutăți despre situația în care se află Dinamo.


Fostul selecționer al României a avut o ofertă tentantă din punct de vedere financiar, pentru a rămâne alături de familie.



Se întoarce Cosmin Contra la Dinamo? „Nu știu dacă mai dorește să vină!”

„Aici probabil trebuie să îl sune direct patronul pe Cosmin Contra, că totuși el a refuzat o ofertă de un milion de euro din Arabia ca să fie alături de familie și nu știu dacă mai dorește să vină acum”, a spus Mărginean.


„Deocamdată nu e nicio șansă să revin. Atâta timp cât nu există o ofertă, nu pot să spun că există șanse. Până astăzi, nu am avut o ofertă prin care să se spună că mă doresc la Dinamo. Au fost ceva discuții în urmă cu o lună și jumătate, iar eu le-am spus că dacă preiau Dinamo și sunt serioși, eu sunt dispus să discut cu ei”, a afirmat Cosmin Contra

Fostul conducător de la Gaz Metan a mărturisit că într-o săptămână se vor pune la punct toate detaliile, după plecarea lui Ionuț Negoiță de la Dinamo.


„Eu sunt prieten din Alba cu domnul Șerdean și l-am ajutat și eu cu date de mai mult timp în urmă. Acum suntem într-un proces de preluare al clubului, după o evaluare corectă, iar acesta nu este un proces de pe o zi pe alta. Dar sunt mulțumit că am putut participa și eu, am venit cu niște variante la proiect, dânșii le analizează și, dacă le convin, atunci când vor reveni din Spania, vom ști mai multe. Ei astăzi pleacă înapoi, dar rămâne directorul sportiv aici până atunci. Vedeți că într-un astfel de proces trebuie să ții cont de mai multe lucruri, cum ar fi și de vocea fostelor glorii. Iar directorul sportiv va vedea cu directorul tehnic, cu domnul Țălnar, ce jucători se aduc, spanioli și români. Pentru că timpul este foarte scurt până începe campionatul. Într-o săptămână se rezolvă etapele acestei preluări din toate punctele de vedere, cu “active” și “pasive”. Trebuia să fie și o întâlnire cu fanii, dar voi încerca și eu să mai vorbesc cu ei, să se înțeleagă, pentru că nu aș vrea să creadă că au ceva cu galeria, că fără ei nu ar fi avut nimeni ce să preia”, a mai afirmat Ioan Mărginean


„În ceea ce mă privește, nu pot să mă autopropun, dar dacă vine iar șansa să-mi îndeplinesc visul și sunt și eu printre cei din proiect, mă bucur. Eu sunt împăcat sufletește că am putut ajuta cu ce am știut”, a completat Mărginean.



Foto: Sport Pictures

sursa: prosport.ro

Comentarii