Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gheorghe Mulțescu: "Asta mi-au propus spaniolii”

 

Gheorghe Mulțescu: "Asta mi-au propus spaniolii”


Gheorghe Mulțescu (68 de ani) și-a reziliat contractul de antrenor principal la Dinamo și a dezvăluit că i s-a propus un alt post de către conducerea „câinilor”.


- Bună ziua, domnule Mulțescu! Ce faceți? 

- Sunt la Rin, tocmai am semnat rezilierea.


- Vă așteptați la o despărțire atât de rapidă? 

- Într-un fel, da. Noi ne-am înțeles pe un an inițial, dar aveam un acord cu noua conducere, în cazul în care ei vor veni cu un alt staff tehnic.


- Este ultima dumneavoastră experiență în antrenorat? 

- Să vedem. Mi s-a propus un post la Dinamo, urmează să ne întâlnim în următoarele zile. Vom discuta mai multe atunci.


- Tot în cadrul primei echipe? 

- Nu, nu, are legătură cu formația a doua și cu Academia.


- Ce-i transmiteți lui Cosmin Contra? 

- Să fie puternic și sper să aibă șansă în următoarele partide.


5.000 de euro

a încasat Mulțescu la despărțire (salariul pe o lună)


sursa: gsp.ro

Comentarii