Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon

 

Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon


Ioan Mărginean (59 de ani), fost jucător la Dinamo în anii 80 și președinte la Gaz Metan, a dezvăluit faptul că 2 sau 3 fotbaliști au sosit la București pentru a semna cu clubul alb-roșu.


Mărginean, care este foarte apropiat de oficialii noului proiect de la Dinamo, a declarat că Gigi Mulțescu, antrenorul „câinilor”, l-a cerut pe Constantin Budescu la Dinamo!


„Au mai sosit 2-3 jucători cărora nu vă pot da numele acum. Au sosit. Poate sunt chiar doi polonezi. Mulțescu, care e un monument în fotbal, a venit cu variante alături de Țălnar, 5-6 jucători. Chiar și Budescu a fost pe lista lui. Dar trebuia discutat la nivel oficial. S-a încercat prin interpuși, pentru că s-a aflat că domnul Budescu și-a depus hârtie să devină jucător liber, iar apoi am înțeles că Astra a achitat ce avea de achitat și nu mai era de discutat.


De 5 săptămâni discuțiile au fost pe posturi. Domnul Rufo (n.red. Rufo Collado, noul director sportiv) vrea să aducă jucători spanioli cu experiență, majoritatea din Segunda Division, să securizeze posturile esențiale la echipă. Din momentul ăla, dacă patronul a zis că domnul Rufo se ocupă, eu am fost foarte liniștit că există colaborare între patron și omul adus de el. Atunci, Mulțescu și Țălnar au abandonat partea română”, a spus Mărginean la GSP Live. 


sursa: gsp.ro

Comentarii