Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon

 

Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon


Ioan Mărginean (59 de ani), fost jucător la Dinamo în anii 80 și președinte la Gaz Metan, a dezvăluit faptul că 2 sau 3 fotbaliști au sosit la București pentru a semna cu clubul alb-roșu.


Mărginean, care este foarte apropiat de oficialii noului proiect de la Dinamo, a declarat că Gigi Mulțescu, antrenorul „câinilor”, l-a cerut pe Constantin Budescu la Dinamo!


„Au mai sosit 2-3 jucători cărora nu vă pot da numele acum. Au sosit. Poate sunt chiar doi polonezi. Mulțescu, care e un monument în fotbal, a venit cu variante alături de Țălnar, 5-6 jucători. Chiar și Budescu a fost pe lista lui. Dar trebuia discutat la nivel oficial. S-a încercat prin interpuși, pentru că s-a aflat că domnul Budescu și-a depus hârtie să devină jucător liber, iar apoi am înțeles că Astra a achitat ce avea de achitat și nu mai era de discutat.


De 5 săptămâni discuțiile au fost pe posturi. Domnul Rufo (n.red. Rufo Collado, noul director sportiv) vrea să aducă jucători spanioli cu experiență, majoritatea din Segunda Division, să securizeze posturile esențiale la echipă. Din momentul ăla, dacă patronul a zis că domnul Rufo se ocupă, eu am fost foarte liniștit că există colaborare între patron și omul adus de el. Atunci, Mulțescu și Țălnar au abandonat partea română”, a spus Mărginean la GSP Live. 


sursa: gsp.ro

Comentarii