Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon

 

Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon


Ioan Mărginean (59 de ani), fost jucător la Dinamo în anii 80 și președinte la Gaz Metan, a dezvăluit faptul că 2 sau 3 fotbaliști au sosit la București pentru a semna cu clubul alb-roșu.


Mărginean, care este foarte apropiat de oficialii noului proiect de la Dinamo, a declarat că Gigi Mulțescu, antrenorul „câinilor”, l-a cerut pe Constantin Budescu la Dinamo!


„Au mai sosit 2-3 jucători cărora nu vă pot da numele acum. Au sosit. Poate sunt chiar doi polonezi. Mulțescu, care e un monument în fotbal, a venit cu variante alături de Țălnar, 5-6 jucători. Chiar și Budescu a fost pe lista lui. Dar trebuia discutat la nivel oficial. S-a încercat prin interpuși, pentru că s-a aflat că domnul Budescu și-a depus hârtie să devină jucător liber, iar apoi am înțeles că Astra a achitat ce avea de achitat și nu mai era de discutat.


De 5 săptămâni discuțiile au fost pe posturi. Domnul Rufo (n.red. Rufo Collado, noul director sportiv) vrea să aducă jucători spanioli cu experiență, majoritatea din Segunda Division, să securizeze posturile esențiale la echipă. Din momentul ăla, dacă patronul a zis că domnul Rufo se ocupă, eu am fost foarte liniștit că există colaborare între patron și omul adus de el. Atunci, Mulțescu și Țălnar au abandonat partea română”, a spus Mărginean la GSP Live. 


sursa: gsp.ro

Comentarii