Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Adam Nemec a efectuat vizita medicală la Dinamo!

 

Adam Nemec a efectuat vizita medicală la Dinamo!


Atacantul slovac Adam Nemec (34 de ani) a efectuat vizita medicală la Dinamo și ar putea fi prezentat astăzi de către roș-albi.


Ulterior, Nemec va intra în programul echipei antrenate de Cosmin Contra. Totuși, nu va putea evolua în meciul din etapa secundă a Ligii 1, în care Dinamo o va înfrunta în deplasare pe Chindia Târgoviște, ci ar putea debuta în a doua sa aventură la Dinamo în runda cu numărul 3, în care „câinii” vor da piept cu FC Botoșani.


Meciul cu FC Botoșani va avea loc după pauza competițională în care echipele naționale au programate meciuri din Nations League, astfel că Nemec are timp să se pună la punct cu pregătirea fizică.


Contract pe un sezon pentru Nemec

Din informațiile GSP.ro, atacantul a ajuns la un acord cu Dinamo în vederea unui contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Acesta va avea un salariu lunar de 12.000 de euro.


Nemec n-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo în perioada septembrie 2016 - august 2018.


Adam Nemec va deveni al treilea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Vlad Achim și Janusz Gol.


325.000 euro

este cota de piață a lui Adam Nemec, potrivit Transfermarkt.com


sursa: gsp.ro

Comentarii